ON JE KRIV ZA MOJU DISKVALIFIKACIJU, ISPROVOCIRAO ME JE: Emil Kamenov prokomentarisao incident sa Urošem Ćertićem

Emil Kamenov i Kristijan Golubović diskvalifikovani su iz rijalitija "Zadruga" zbog tuče sa Urošem Ćertićem.

Po prvi put nakon izbacivanja iz Bele kuće oglasio se Emil koji je oktrio da se vraća u Bugarsku i da bi voleo da ga produkcija kontakrita kako bi nastavio takmičenje u rijalitiju.

On je priznao da krivi Uroša Ćertića jer ga je isprovocirao krađom sata, ali i da nema loše namere prema njemu.

Emile, kako se osećaš nakon diskvalifikacije iz rijalitija?

- Dobro sam, najeo sam se i odmorio sam. Relaksirao sam se od svega i sada čekam moju ženu i jednog drugara koji je sa njom krenuo iz Bugarske, treba uskoro da me pokupe.

Sada se vraćaš u Bugarsku, da li bi se vratio u rijaliti ako te produkcija pozove?

- Nemam nikakve loše emocije prema televiziji "Pink" kao ni prema produkciji, ako bi me za pozvali a dve, tri nedelje da se vratim, može - što da ne?!

Da li si se čuo sa Kristijanom Golubovićem nakon napuštanja policijske stanice, o čemu ste pričali?

- Čuli smo se, sve je ok. Ako se vrati Kristijan u rijaliti i mene vrate sa njim to bi bilo perfektvo. Mnogo bih bio srećan da se vratim sa Kristijanom.

Da li planiraš da promeniš odos prema Urošu Ćertiću ako se vratiš u "Zadrugu"?

- Ako on bude čovek prema meni i ja ću biti čovek prema njemu. Iskreno, ja prema Urošu nikakve loše namere nemam.

Da li kriviš Uroša za svoju diskvalifijaciju?

- Do neke mere krivim Uroša. On je mene isprovocirao krađom mog sata, ali ja nemam nikakve loše namere prema njemu. Voleo bih da budem dobar sa njim, da smo drugari...

Od samog početka ove sezone bilo je dosta nasilja, da li očekuješ još diskvalifikacija?

- Mislim da neće biti diskvalifikacija zbog tuče i nasilničkog ponašanja, ali sam siguran da će učesnici pokušavati da pobegnu iz Zadruge.

Za "Kurir" se oglasio i Emilov drug Mihajlo, koji je otkrio gde se Kamenov nalazi, kako je protekao informativni razgovor u policiji, ali i da ovaj slučaj nije stigao do tužilaštva jer nije bilo povreda.

- Emil je na toplom, trenutno je kod mojih roditelja , mi smo kućni prijatelji. Jede normalno, smeje se i dobroo je. Žao mu je zbog toga što više nije u Zadruzi, ali dobro - rekao je Mihajlo i ispričao kako je protekao Emilov boravak u policiji:

- Emil, njegova porodica i mi kao njegova podrška i prijatelji osuđujemo svako fizičko i verbalno nasilje. Emil se kaje što je dozvolio bilo kome da ga isprovocira sistematsko psihološkom toturom, kako njega tako i drugih učesnika muškog i ženskog pola. Zahvaljujemo se Kuriru za objetkivno pisanje. Ambasadu bugarske sam ja zvao, informisao ih i oni su mi rekli da ih niko drugi sem mene nije kontaktirao. Tužilac se nije umešao u slučaj jer Uroš nije imao nikakve povrede, Emil mu nije ništa napravio, a Kristijanov udarac nismo dobro ni vdeli na klipu - kazao je on i dodao:

- Emil nije išao u tužilaštvo, bio je samo u policiji na informativnom razgovoru. Sve je prošlo perfektno, policija je krajnje profesionalno obavila svoj posao. Čekali su da se utvrde sve činjenice, čekali su da doktor pošalje faks sa medicinskim nalazima, nisu našli ništa, baš nikakvu povredu. Nakon toga, potpuisali su izjave i pustli su ih. Sve je prošlo ok.

Izvor: Kurir.rs
Foto: emilkamenovbg9/Instagram

Pogledajte još