MALTRETIRAJU SVE OKO SEBE: Koja tri horoskopska znaka važe za strah i trepet?

U društvu moraju da budu u centru pažnje i uvek vode glavnu reč – njihova je prva i poslednja! Ako želiš nešto da kažeš, jednostavno će te ignorisati i nastaviti po svom. Ako ti je poznat ovaj scenario, velika je verovatnoća da sediš u društvu nekog od tri najopasnija horoskopska znaka jer ponekad znaju da budu pravi tirani.

Jarac

Jarac je prilično ambiciozan horoskopski znak koji svoju odgovornost shvata vrlo ozbiljno. Naročito na poslu, uvek želi da bude najbolji i ispred svih. Međutim, njegova ambicioznost može vrlo brzo da se prebaci u nešto negativno. Često zaboravljaju na druge i nemaju obzira prema ljudima. Timski rad? Ne bi išlo. Glavno je da Jarac dođe do svog cilja, a drugi, naravno, moraju da ga prate. Zbog te svoje potpune usmerenosti ka cilju, osobe rođene u znaku Jarca su prilično "tiranski" nastrojene. Ali, u njima se sakriva i meka strana...

Bik

I Bik se ubraja među "tiranske" horoskopske znakove. I to usprkos tome što spada među najvernije prijatelje. Sve će uraditi za svoje najdraže, a i na poslu uvek daje sto posto sebe. On ne želi nikoga da razočara i upravo to može uzrokovati probleme. Vrlo brzo se zapali za neku stvar pa može postati vrlo neprijatan. Ako nešto ne ide kako je zamislio prilično će se se razljutiti, a ponekad ume da bude i jako glasan. Ako nešto zaista želi, bilo bi mu bolje da malo smanji svoj zapovednički ton.

Lav

Kao što već znamo, Lav je rado u centru pažnje i uživa kad privlači sve poglede. Rado sluša komplimente na svoj račun i pleni svaku moguću pažnju. To Lavu treba kao vazduh koji diše. Upravo zbog činjenice da toliko voli da bude u centru pažnje, uradiće sve da tako i ostane. A pri tome može biti vrlo neprijatan. Naime, ovaj horoskopski znak ima vrlo dominantnu i "tiransku" stranu. Govori drugima šta treba da rade i zato bi morao da pokuša da iskoristi svoj karakter za nešto pozitivno, umesto da maltretira ljude oko sebe.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još