PREOKRET: Luka Nikolić priznao da nije raskinuo sa Dalilom Dragojević i otkrio detalje njihove ljubavne veze

Posle vesti o raskidu ljubavnog para, Luka Nikolić oglasio se za portal Pink.rs i priznao u kakvom je odnosu sa bivšom učesnicom "Zadruge" Dalilom Dragojević.

Iako se protivi medijskom eksponiranju svoje veze sa kontroverznom rijaliti učesnicom, zbog čega ne daje izjave za medije, Luka je ovaj put odgovorio na poziv novinara i priznao šta se dešava sa njim i Dalilom.

- Ništa konkretno se nije desilo, ja sam joj rekao da ne komentariše to preterano u medijima, a ni ja se nisam oglašavao. Posvađali smo se, nije to baš mala svađa bila, ona je pokupila stvari i otišla u Bosnu, ništa posebno - ispričao je Luka, koji tvrdi da je sa Dalilom i dalje u emotivnoj vezi.

- Ne, mi nismo ni raskinuli, generalno nismo raskinuli... Zajedno smo i dalje. Sve je okej, čuli smo se u međuvremenu, na vezi smo, tako da sve je okej.

Na mrežama se mnogo spekulisalo o citatu koji je objavio na svom Instagramu, a koji su mnogi shvatili kao provokaciju na Dalilin račun, što Luka demantuje. U poruci je pisalo: "Nemoj da te kupim da mi laješ u dvorištu".

- Ja sam to objavio ujutro, ona je spavala kod mene, tad smo ležali zajedno u krevetu. Nema to veze sa njom, naišao sam na taj citat i dopao mi se.

Takođe, Luka je otkrio da još uvek nije upoznao Dalilinog oca Husa Mujića, kao ni ona njegove roditelje.

- Nisam upoznao njenog oca, iako me je zvala da dođem tamo kod njih, ali zbog obaveza nismo to realizovali još. Ni moji nisu upoznali nju, oni ne žive u Beogradu i ne dolaze ovde često. Danas su mi došli, ali još uvek je nisu upoznali - rekao je Nikolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.