Verenik Natali Portman model Iv Sen Lorana

Zvezda njujorškog baleta, Bendžamin Milpije (Benjamin Millepied), dobio je inspiraciju da pozira za Iv Sen Loranov parfem "L'Homme Libre" gledavši svoju verenicu Natali Portman (Natalie Portman) dok je snimala kampanju za "Miss Dior Chérie".

Bendžamin je očigledno bio pažljiv na ovom snimanju, jer je na svom briljirao unevši posebnu gracioznost u fotografsko delo Patrika Demaršijea (Patrick Demarchelier).(old_image)
- Bendžaminov jedinstveni stil, njegova kreativna sloboda, pozitivna energija kojom odiše i njegov zaslepljujući šarm su nas potpuno osvojili - kaže predsednik "YSL Beauté" Rene de Lesken (Renaud de Lesquen) o tome zašto su uspešnog baletana izabrali za kampanju za novi parfem.

Milpije, koji je postao otac prošlog meseca, kaže da je veoma "srećan i ponosan" što ga je kuća Iv Sen Loran izabrala jer je smatra "jednim od najprestižnijih brendova".

O pokojnom Iv Sen Loranu, Milpije kaže da je bio "modni genije, ljubitelj umetnosti i da je znao da koristi svoj talenat za umetnost plesa".

Kozmetički brend Iv Sen Loran je angažovanjem Milpijea osnovao svojevrsni muški francuski trijumvirat koji još čine i Olivije Martinez (Olivier Martinez) i Vensan Kasel (Vincent Cassel), koji su lica drugih parfema ove kuće.

Pogledajte još