PI*KICE KUPUSARSKA, RECI GDE I KAD: Kristijan Golubović pozvao Dragojevića na suočavanje, Dejan mu žestoko odgovorio (FOTO)

Kristijan Golubović u nedelju je diskvalifikovan iz šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" zbog prebijanja cimera Uroša Ćertića.

Nakon napuštanja rijaliti imanja u Šimanovcima Golubović je odlučio da se suoči sa pobednikom prethodne sezone "Zadruge" Dejanom Dragojevićem, sa čijom je devojkom Aleksandrom Nikolić, imao žestoke sukobe tokom boravka u Beloj kući.

Golubovića su, naime, izrevoltirale Dejanove izjave za medije u vreme dok je on boravio u rijalitiju i skoro svakodnevno se sukobljavao sa Aleks.

Kristijan je danas poslao Dragojeviću poruku preko društvene mreže Instagram.

- P*čkice mala, kupusarska, reci gde i kada da se nađemo da mi u lice ponoviš ono što laprdaš po javnim mrežama - napisao je Kristijan Dejanu, pa mu snimio audio snimak.

- Čekam poziv, vreme i mesto. U lice, lično da mi se kaže - napisao je Kristijan.

Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Dejan je odgovorio Goluboviću i prepisku objavio na svom Instagramu.

- Ćao, tetovirana kučkice, mangupčiću u štiklama i haljinici. Nemaš ti ni lice, ni obraz. Hoćeš da ja dođem, pošto nemaš ni za gorivo. Biješ se preko Tiktoka, u d*pe ti uletela đ*ka. Je l' preslušaš glasovnu svoju nekad da čuješ kako p*čka priča? - poručio je Dejan, a ostaje da vidimo kako će se završiti ovaj sukob.

Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: kristijan.krile_official/Instagram; dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još