IZ RAZLIČITIH RAZLOGA: Koji znaci Zodijaka koji imaju tendenciju da odgurnu partnera od sebe?

Da li vam se nekada desilo da vam je u vezi sve sjajno i bajno i da vam cvetaju ruže, a onda se svari bez najave okrenu naglavačke i imate osećaj kao da vam je neko izmakao tlo pod nogama? Moguće je da ste bili u vezi sa nekim od ova četiri horoskopska znaka.

U nastavku teksta saznajte koja četiri horoskopska znaka imaju tendenciju da odgurnu svog partnera od sebe.

Ovan

Ovan može da pokrene svađu samo da bi se stvari malo "prodrmale" ako vaša veza počne da postaje monotona. On čak može da zaključi da veza nije vredna truda, ako mu nije zabavna. Ova avanturistička duša se previše lako dosađuje i teži da odgurne svog partnera kada vidi da stvari u njihovoj vezi postaju jednolične. Oni nisu tip koji pokušava da osvoji nekoga tako što će igrati "toplo-hladno", pa ako vas izbegavaju, to pokazuje da prosto ne žele da budu sa vama.

Bik

Ako Bik ne zadovoljava svoje potrebe za naklonošću i pažnjom, neće mu biti potrebno mnogo da bi se udaljio u vezi. Zbog svoje ekstremne tvrdoglavosti, napustiće vas ako im nešto smeta. On će vam sve otvoreno reći bez ikakvog oklevanja, koliko god okrutno bilo, ako se oseća kao da je prevazišao vas i vašu vezu.

Blizanci

Blizanci imaju sklonost da donose brze i nepromišljene odluke i često menjaju svoje stavove. Međutim, kada se čini kao da mnogo osciliraju sa emocijama, to je zato što imaju promenljivu ličnost, što nesumnjivo loše utiče na vezu. Ovaj znak je vazdušan, nestalan i neuhvatljiv, tako da ako mu nešto dosadi ili ga uznemirava u vezi, verovatno će odgurnuti drugu osobu i potražiti svoju sreću negde drugde.

Vaga

Kada je u pitanju romansa, Vagu je nemoguće nadmašiti. Sa svojom opuštenom, društvenom prirodom, Vage znaju kako da vas zaista obore s nogu. Čak i kad su u vezi, povremeno ne znaju kada bi trebalo da prestanu da flertuju, što bi moglo da odalji njihovog partnera. Pošto je Vagama izgled toliko važan, neće im biti potrebno dugo da ih zavede tuđa privlačnost.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još