Harmonity Group postavlja standarde u IT sektoru i briše granice između realnosti i mašte

Harmonity Group je jedna od najbrže rastućih kompanija u Srbiji, koja pruža IT usluge i usluge menadžmenta. Ono što nas izdvaja u odnosu na druge jeste tim profesionalaca sa znanjem i iskustvom iz oba domena, kao i naša 360˚ struktura.

Sa idejom da klijentima na jednom mestu pružimo sve što je potrebno za razvoj biznisa, formirali smo 360 stepeni ponudu usluga, koju realizujemo kroz naših pet entiteta.

Pixels2Pixels predstavlja kreativni deo Harmonitija, zahvaljujući kome stvaramo najrazličitije digitalne proizvode.

Harmonity Solutions je pouzdan partner za prevazilaženje poslovnih izazova i unapređenje poslovanja, kroz inovativna rešenja prilagođena specifičnim potrebama klijenta.

Naši konsultanti, profesionalci sa višegodišnjim iskustvom, pružaju smernice za struktuiranje kako projekata tako i celokupnog preduzeća, u okviru Harmonity Business Consulting.

S obzirom da je znanje naša najvažnija imovina i mi želimo da ga podelimo sa drugima, akreditovali smo Harmonity Academy – akademiju za održavanje kurseva iz naših ekspertskih oblasti i za sertifikovanje profesionalaca.

Kako bismo uvek bili u vrhu tehnologije i inovacija, investiramo u istraživanje i razvoj, kako kroz stalno unapređivanje usluga koje nudimo tako i ulažući u nove tehnologije koje su u povoju, a sve to kroz naš R&D entitet.

Značajan deo našeg portfolija čine VR/AR, Game development i Metaverse projekti, zahvaljujući kojima gradimo vodeću poziciju u domenu Web 3.0.

U ovoj godini već smo predstavili MILC 2.0. Metaverse, koji je rezultat saradnje sa nemačkom televizijskom kućom Welt der Wunder. Uz MILC, radimo na realizaciji još jednog Metaverse projekta koji obećava da će postati naša značajna referenca – Cosmic Factions.

U Harmonity Group brišemo granice između realnosti i mašte pretvarajući vizije naših klijenata u stvarnost, zahvaljujući znanju i tehnologiji koje posedujemo.

Ne samo da postavljamo standarde u IT sektoru, nego i razvijamo IT rešenja koja donose revoluciju u poslovanju u ostalim sektorima, zbog čega smo broj jedan partner za sve one koji ne pristaju na manje od najboljeg.

Možete nas naći na sledećim adresama:

https://harmonity-group.com/
https://www.linkedin.com/company/harmonity-solutions/
https://www.facebook.com/harmonitygroup
https://twitter.com/HarmonityGroup
https://www.instagram.com/harmonity.group/

Foto: Harmonity Group

Pogledajte još