Udovičić: Nema opuštanja!

"Uz konkretan pristup i poštovanje dogovora ostvarili smo dobar rezultat. Čestitam igračima, međutim ovaj meč je već prošlost. Još smo na početku dugog i teškog turnira", kazao je Udovičić posle pobede nad Rumunijom sa 12:5.

Srbija je prethodno pobedila Kinu i ima dve pobede iz dva meča u Grupi B. Udovičić, međutim, kaže da u igri srpske reprezentacije "ima nedostataka".

"Imamo nedostataka, moramo da ih ispravimo i opuštanje je zabranjeno. Naš sledeći cilj je Australija", dodao je selektor.

Najefikasniji u pobedi nad Rumunijom bio je četvorostruki strelac Duško Pijetlović, koji kaže da se "pribojavao" zbog termina u kojem je igran meč. Susret je počeo u 9.30 po lokalnom, a 3.30 po srednjeevropskom vremenu.

"Malo smo se pribojavali početka utakmice zbog termina. Mi ne teniramo u 9.30, a ne da igramo utakmice. Dobro smo se pripremili, ušli odlično u meč i Rumunija je već posle prve četvrtine videla da nema nekih izgleda. Ni oni nisu forsirali, jer im jednostavno nismo dozvolili da se u početku razmahnu", ocenio je Pijetlović.

Kapiten Vanja Udovičić kazao je da je zadovoljan zbog dobre igre u odbrani.

"Kontrolisali smo utakmicu, odbranu posebno. Drago mi je zbog pobede, sada smo potpuno u šampionatu i mirno dočekujemo najvažniji susret u Grupi B, sa Australijom", kazao je Udovičić.

Reprezentacija Srbije će protiv Australije igrati u petak.

(Beta)

Pogledajte još