GLUMICA POZIRALA POKRAJ TORTE: Iva Štrljić proslavila 45. rođendan (FOTO)

Poznata glumica Iva Štrljić proslavlja danas svoj 45. rođendan.

Zvezdi serije "Igra sudbine" od ponoći su putem društvene mreže Instagram stizale najlepše rođendanske čestitke njenih prijatelja, kolega i fanova, a jutros je i slavljenica odlučila da se oglasi.

Naime, naslednica čuvenog glumca Milana Štrljića, nasmejano je pozirala kraj rođendanske torte sa brojem 45 i svojim pratiocima otkrila koji su njeni "začini" za srećan život.

- Mojih 45! U sve ulaziti sa radošću onom sačuvanom iz detinjstva negde u nama, umotati svaki korak u vedrinu i dobru, pitomu nameru, razumeti ljude, osmehnuti se ljubazno i onima koje ne poznaješ, jer je ljubaznost često retka ali baš zato dragocena, biti jednostavan, ali ponekad i šarmantno komplikovati, ne čamiti nikad na kraj srca već ga uvek herojski, hrabro otvoriti, biti pažljiv i nežan, imati strasti za sve što ti je važno i sto voliš i tome hrliti potpun i ceo, nikad na sitno, nikad na pola... to su neki moji mali začini za ovih 45. Želja je zamišljena noćas posle snimanja uz tortu, jer o najlepšim željama se najlepše sanja. Srećan mi rođendan - napisala je plavokosa dama pokraj svoje fotografije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivastrljicofficial/Instagram

Pogledajte još