HUMANA ZVEZDA: Jelena Karleuša pokazala kako sada izgleda pas Tedi koga je pre nekoliko meseci pronašla napuštenog i bolesnog (FOTO)

Muzička zvezda Jelena Karleuša, koja često nailazi na osude zbog provokativnog izgleda i britkog jezika, ovoga puta svojom humanošću oduševila je javnost.

Naime, četrdesetčetvorogodišnja pevačica na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram otkrila je da je pre nekoliko meseci udomila psa i pokazala kako je on izgledao u trenutku kada ga je preuzela.

Napušten i bolestan beli psić bio je na ivici života i smrti, a Jelena je odlučila da mu pomogne i pruži neophodnu negu.

Foto: karleusastar/Instagram

Nakon toga plavokosa dama objavila je fotografiju iz atomobila, gde je na zadnjem sedištu odmarao preslatki pas, kojeg je ona u svom porodičnom domu na Dedinju nedeljama lečila i negovala.

- Pre nekoliko meseci udomila sam Tedija. Bio je odbačen od svojih vlasnika i nađen u teškom stanju na jednom đubrištu. Danas Tedi izgleda ovako i živi bolje od onih koji su ga odbacili i terali sa vrata. Život ima najneverovatnije puteve, zar ne? Usvoji - ne kupuj! Možda u nekom azilu za životinje čeka pas vašeg života! Ne birajte pse po izgledu jer pas nije igračka već ličnost! Ima svoje ja, svoju ličnost - napisla je Jelena pokraj fotografije.

Foto: karleusastar/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još