ŽELEO SAM DA SINU DAM IME PO POKOJNOM OCU: Sloba Radanović progovorio o trudnoj supruzi Jeleni i otkrio kakav tata će biti

Pevač Sloba Radanović progovorio je o trudnoj supruzi Jeleni, dolasku na svet prvog deteta i bivšoj ženi, pevačici i pobednici "Zadruge 1", Kristini Kiji Kockar.

Sloba se na samom početku dotakao koleginice Rade Manojlović i prokomentarisao njen slučaj sa opsesivnim fanom, koji tvrdi da je bio intiman sa pevačicom i da joj je za to platio 10.000 evra.

- Prvi put čujem za to. Na estradi i javnom životu su to nažalost normalne stvari, tako da te ljude ne treba uopšte shvatati ozbiljno i primati k srcu, njih najviše boli kada ne obraćaš pažnju na njih - ističe pevač, pa oktiva da li je i on imao neprijatnih situacija sa obožavaocima tokom dosadašnje karijere:

- Imao sam neke neprijatne scene, mada su više komične nego neprijatne. Ima tih nekih fanova koji ne prezaju ni od čega kako bi došli do tebe. Uvek pominjem onu devojku što me je gađala čizmom jer nisam hteo da je poljubim u usta, ali to mi je sad sve kao "dobar dan". Nisam jednom mogao da dođem do automobila i uđem u njega bez obezbeđenja, ali opet nisam se osetio ugroženo ni jednog trenuntka. Uglavnom su to neke smešne situacije - kaže Sloba i ističe da već uveliko vredno radi na novom albumu i da je podigao cenu nastupa.

Radanović je nedavno otvorio restoran, i kaže da njegova trudna supruga Jelena više boravi u njemu nego on.

- Jeste, Jelena je više tamo, ja sam dosta u putu i nema me u Beogradu, ali ona često svraća. Koliko sam ja zaslužan za uspeh našeg biznisa, toliko je i ona. Jelena je sada trudna, tako da ću se što više potruditi da smanji bilo kakve poslove, ne dajem joj da se napreže. Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života - da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to s kim da podeliš - kaže Sloba, pa otkriva kakav će biti kao otac:

- Uh, ja baš ne znam za strogoću! Moj tata je prema meni bio mnogo dobar, nije bio strog, mama je bila stroža. Ja i kad želim da budem strog nekako ne umem, tako da ću sigurno biti popustljiviji.

Uskoro se navršava tri godine otkad je pevač ostao bez oca Dušana, a sada otkriva da li je razmišljao da svom detetu da njegovo ime, ukoliko bude dečak.

- Pa razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su sam preporučili da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime.

Na pitanje vezano za Kiju Kockar i njene navodne provokacije na račun svog bivšeg supruga, pevač nije imao komentar.

- Ne zanima me, moraćete sve nju da pitate - kratko je odgovorio pevač, a onda i otkrio da li bi snimio duet sa njom:

- Ovo već prevazilazi pitanja na koje sam hteo da dam odgovor. Ma, ne... Mislim da su i njoj takva pitanja dosadila, sve je to prošlost.

Izvor: Pink.rs
Foto: jeja.radanovic/Instagram

Pogledajte još