SREDNJE IME MI JE LJUBAV, A DRUGO VERNOST: Bojan Simić, bivši muž Ivane Šašić, novi je učesnik "Zadruge 6" (VIDEO)

Tokom emisije "Vanredno ubacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević u studiju televizije "Pink" sa pripadnicima sedme sile dočekala je novog zadrugara Bojana Simića.

Dušica je predstavila Bojana Simića, bivšeg muža pevačice Ivane Šašić koja je učestvovala u nekoliko sezona "Zadruge".

- Bojane, kako si? - pitala je voditeljka.

- Odlično, spreman sam za rijaliti i da se malo igramo - rekao je on.

- Ivana i ti ste dugo bili u braku, došao je kraj ljubavi. Da li ste se čuli? Da li ti je dala podršku? - dodala je voditeljka.

- Doašo je kraj, stavio sam tačku na to što je bilo. O bivšima sve najbolje. Bilu je tu mojih izjava. Ne čujemo se više, malo me hejtuje. Ne ulazim kao bivši muž Ivane Šašić, nego pod svojim punim imenom i prezimenom, Bojan Simić Boki, tako me svi znaju. Bili smo pet godina u braku - govorio je Bojan.

- Ti više nisi sa ljubavnicom? I na to je stavljena tačka? - pitao je novinar Darko Tanasijević.

- Da, odmah. Kada je Ivana saznala ostao sam sam - rekao je Bojan.

- Prevara ne treba da bude nešto čime se treba hvaliti - dodala je Dušica.

- To je moderno, Dušice... Šalim se. Moje srednje ime je ljubav, a posle toga vernost - dodao je on.

- Je l' si pokušavao da vratiš Ivanu? - pitala je voditeljka.

- Jesam, a onda smo se dogovorili da je najbolje da se raziđemo. Ja Ivani nisam posvetio tetovažu. "Volim te. To je jedina istina koju znam o tebi", a ovo Ivana nisam stigao da prepravim. Ova tetovaža je nastala posle Ivane, ne za ljubavnicu. To je za moju majku - objasnio je Bojan.

- Ja sam čuo da si pokušao da stupiš u kontakt sa Ivanom, otišao u Šabac i pokušao sa njom da se sastaneš - otkrio je Tanasijević.

- Ne, imam tamo mnogo drugova. Ja sam slobodan čovek mogu da idem u Šabac, Sremsku Mitrovicu, Novi Sad... Nisam pokušavao da stupim u kontakt sa njom. Ona mi kaže: "Nemoj da me pominješ, tužiću te". Posle svega kako me je ispljuvala i rekla da je očistila đubre ispred svojih vrata, ja ispadam đubre. Ja sam izjavio posle toga da mi je drago što nemamo dece, nemamo ni kamen, a kamoli decu - rekao je Bojan.

- Je l' imaš nešto da podeliš iz etno sela? - pitala je novinarka.

- Bilo je druženje, sednemo, družimo se. Janjuša sam upoznao preko drugova, pre rijalitija - rekao je on.

- Da li su ti dali neki savet? - pitao je Tanasijević.

- Čuli smo se, pozdravi ne smeju da se prenose, a i nisu mi rekli ništa - dodao je Bojan.

- Danas je Ivana Šašić pisala na Fejsbuku i rekla je da si došla da zaradiš neke parice. Kako raguješ na to? - pitao je Darko.

- Ne znam šta to znači. Ja imam firmu, držim je sa bratom. Ja ne znam šta ona piše i izjaljuje. Ja po toj ženi neću da pljujem. Neka me pljuje i hejtuje, to je njeno pravo. Voleo bih da ona dođe, pa da se sretnemo. Ne verujem da bi došlo do pomirenja, ne može ona da pređe preko prevare ili kako bih to nazvao... Ona kaže da sam je prodao, izdao i prevario - pričao je Bojan.

- Da li si u kontaktu sa njenom decom? - pitao je Tanasijević.

- Nisam. To su divna deca, stvarno divna. Nisam ih odvajao od svog sina. Kako moj Ognjen, tako i njih dvojica. Ivana ako je korektna to može da potvrdi. Letovanja, zimovanja... Stvarno je bilo sve kako treba - rekao je on.

- Ja sam čula da si ti dolazio na tečaj kod Janjuša, Cara i Zole da te spreme za rijaliti. Sad mi je Filip rekao - otkrila je Dušica.

- Nisam, pričali smo o rijalitiju, nije bilo ništa šta treba da radim. Rekli su mi da može da bude svašta. Lepe savete su mi dali. Maju i Takija znam dugo i privatno, ona je korektna devojka, ne mogu ništa da kažem - pričao je Bojan.

- Ako se dopadneš Maji? - pitala je voditeljka.

- Nisam razmišljao o tome, možda ću da budem izgreban - rekao je on.

Nakon intervjua Bojan Simić ušao je u Belu kuću. Njega su na ulasku sačekali Miki Đuričić i Lepi Mića. On se pozdravio sa svim zadrugarima, a najviše su mu se obradovale Jovana Tomića Matora i Zorica Marković koja ga je upitala za Ivanu Šašić.

- Kako je Ivana? - upitala je Zorica.

- Nismo zajedno, pričaću ti - rekao je Bojan.

Nakon toga, Bojan se predstavio zadrugarima:

- Dobro veče svima, ja sam Bojan Simić Boki, dolazim iz Beograda, tačnije sa Banovog brda, ulazim pod mojim imenom, a ne kao nečiji bivši muž - rekao je Bojan i dodao:

- Ne kunite mene, moje bivše žene - rekao je on.

- Jao, kako si me obradovao - rekla je Zorica i sve vreme se smejala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još