LUKA, SRAM TE BILO: Dalila Dragojević progovorila o raskidu sa Nikolićem (VIDEO)

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević progovorila je o nedavnom ljubavnom brodolomu sa Lukom Nikolićem, ali i svom privatnom životu, o kojem retko govori otkako je izašla iz Bele kuće.

Takođe, prokomentarisala je novi život svog bivšeg muža, Dejana Dragojevića, priznala zašto ne živi u Šepku, ali dala sud o navodima da su se rodile simpatije sa Bubom Korelijem.

Dalila je otkrila detalje raskida sa Lukom, ali i svog trenutnog emotivnog stanja.

- Istina je, desio se raskid, ali ostali smo u dobrim odnosima! Ne žalim se, lepo mi je u životu, ne mogu da se žalim jer brodoloma će uvek biti. Ljudima koji me ne poznaju, ne dozvoljavam da se vidi da nešto nije u redu i super mi do sada ide!

Na temu pomirenja sa bivšim momkom, ali i njegovim svakodnevnim objavama na Instagramu, koje se često protumače "pogrešno", Dragojevićka je je i te kako imala šta da kaže.

- On treba da objasni te metle, on se time bavi. Ne znam šta da kažem, najbolje je njega da pitate. Danas je takođe stavio neki status i naravno da je pogrešno protumačeno, zaista smo u dobrim odnosima. Nemam dečka, za njega ne znam da li ima novu devojku. U pitanju je bila neka svađa o kojoj ne bih govorila, najvažnije je da smo u dobrom odnosu. Za sad nismo zajedno, a da li ćemo biti, vreme će pokazati. Mene trenutno niko ne interesuje, nisam raspoložena za nove odnose. Jedino u koga sam bila zaljubljena je Luka, sve ostalo su gluposti...

Dragojevićka je otkrila detalje sinoćnjeg izlaska pa priznala da je prilikom susreta, sa sada već bivšim dečkom, videla neprijatne situacije i suočila se sa flertovanjem njega i nepoznatih devojaka koje su se našle u klubu.

- Bili smo na istom mestu sinoć i desile su se neke manje prijatne situacije, ali dobro. E, moj Luka, ako sada ovo gledaš, sram te bilo! Bilo, pa prošlo, idemo dalje!

Bivša zadrugarka otkrila je i kako teku radovi na kući u kojoj je živela i sa Dejanom, pa priznala i zašto je promenila adresu stanovanja.

- Rekli su mi da sam napravila Alkatraz jer mi je ograda preko tri mestra. Ne razumem se najbolje u to ali jedva čekam da se to završi. Ostali su neki detalji, moram struju da završim za neke lampe i sijalice, da bude sve kako treba. Sada živim u Beogradu, tu živim, tako da ne stižem... Ne idem da budem sama u kući koju sam gradila sa tim nekim, bolje je da radim na sebi, da se malo sklonim, da idem u teretanu...

Dalila je progovorila i o spekulacijama da postoje simpatije između nje i Bube Korelija.

- Buba i ja smo u super odnosima još odavno. Poznajemo se od vremena kada ništa nije bilo ovako kako sada jeste, nema tu ništa. To je drugarski i tako će i ostati.

Dragojevićka je progovorila i o novom životu svog bivšeg muža, te je prokomentarisala njegov stajling i rapidno gubljenje kilograma.

- Ne bavim se Dejanovim životom, niti pratim šta radi niti sa kim je. Neka mu je sa srećom šta god da radi, ja isključivo vodim računa o sebi i svojim problemima.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još