SA TAKVOM ŽENOM, NE BIH VOLEO DA IMAM NI KAMEN: Bojan Simić žestoko opleo po bivšoj supruzi Ivani Šašić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević najavio je veliku ispovest Bojana Simića, bivšeg muža pevačice Ivane Šašić.

- Svašta smo imali prilike da slušamo i čitamo, voleo bih da sada lepo objasniš detalje. Hajde da čujemo tvoju priču i ko je Ivana Šašić, da li te je hranila... - rekao je Milošević.

- Nije me hranila i to mogu oštro da demantujem! To što ona priča gluposti, čitao sam pre nego što sam ušao... Ona odlično zna sa kojim "paricama" smo raspolagali. Ja jesam rekao javno, prevario sam je. Prevario, ali mi nismo imali brak kako treba, nismo imali odnos, bio sam preko, ona u "Zadruzi"... - započeo je Bojan.

- Ko je kriv za raspad braka? Rekao si da je ona želela da budeš "svinjar", ali ti to nisi želeo - pitao je voditelj.

- Ne mogu da krivim nikoga, jednostavno nije išlo... Ja sam bio na jednoj lokaciji, ona na drugoj. Jeste... Nisam hteo da to bude tako. Mi smo sagradili jedan objekat koji mene ne zanima, to je sve njeno. Ja njenu decu volim, oni su divni zaista. Svu decu volim, pa i njenu. Ja imam svoje dete, sina od 15 godina... - nastavio je Simić.

- Nemaš više lepu reč o njoj da kažeš? - pitao je Milošević.

- Šta da kažem posle svega što je govorila. Pretila tužbama, govorila laži. Šta ja imam sa takvom ženom da pričam? Mi smo prekinuli pre dve godine, a ne u avgustu kada smo se zvanično razveli. Zorica i sama zna kako je sve bilo, ona je moj prijatelj 20 godina... - odgovorio je Simić.

- Od čega ste živeli? Govorio si sinoć da kada su te prijatelji pitali ko ti je žena, nisu imali pojma ko je Ivana Šašić - pitao je voditelj.

- Ja se bavim prevozom, ali da ne reklamiram sada firmu... Živeli smo od toga. Nije bilo posla zbog korone, ona je ušla u "Zadrugu". Da je to bila neka ljubav u tom trenutku, nikada je ne bih pustio da uđe. Kada neko pređe rampu, to je gotovo... Ne možemo da se foliramo, ovde kada uđeš, ne znaš šta može da se desi... Ona je došla, bila, izašla... Meni je govorila da se ne pojavljujem u medijima, nije mi bilo jasno, ne znam, da li ja ličim na orangutana... Nije se stidela gde god da je krenula, bio sam kao mečka... Dok ja trajala ljubav, išli smo svuda zajedno, ali kada je prestala ljubav i sve drugo je... - govorio je Bojan.

- Ivana je bila super žena i super majka. Ne mogu da je pljujem i da kažem da je ku*va... Od momenta od kada smo se razišli, nemam pojma šta radi... Ja sam nju pitao, jesam, pitao sam da li je sigurna da je kraj... Sporazumno smo se razišli, otišli smo na sud, priznao sam prevaru... Rekao sam kad je Marko Jarić mogao da prevari najlepšu ženu sveta, mogu i ja Ivanu. Nakon toga smo otišli i na ručak, sve je bilo super, dok ona nije poludela i govorila svašta... E onda sam i ja za Pink.rs rekao svašta... Sa ženom kakvom se ona sada pokazala, ne bih voleo ni kamen da imam. Ona je super bila i sa mojom porodicom sve dok se nismo razišli, sada po svima pljuje, laže i govori gluposti. Sigurno je da me nije prebolela, jer ja nisam lak frajer, zna ona šta je izgubila - dodao je Simić.

- Je l' ste se tukli nekada? Kakve su bile vaše rasprave - pitao je voditelj.

- Ne. Nismo imali probleme da se bijemo i tako, nikad, nikad. Rastali smo se zbog prevare... I treba, ja to kažem javno, posvetila se svojoj deci, ja ne postojim. Sedim u dnevnoj sobi i zovem je tri, četiri puta, nema je, ne odaziva se. Sad ja namerno neću da se odazovem, da odem do sobe, izađem iz kuće. Spremim se, to traje, 15 minuta to traje bar. Ona posle dva i po sata šalje poruku: "Gde si?" - rekao je Simić.

- Što nisi rekao da te je Ivana zapostavila - pitao je Milan.

- Možda je imala dečka, otkud znam. Nisam ja u tom fazonu da ljubomorišem, nije ni ona takva da davi - rekao je Bojan.

- Rekao si da nije imala tezge, da nema hit - rekao je Milošević.

- Nema hit, koji hit ima? To nije hit, Mićo. Ništa nije urađeno sa tom pesmom i ta pesma je isto prepevana, jer je čovek prodao nama tu pesmu. Pesma je vrh i tu se ništa nije uradilo, jer ona fura svoje. Ja sam završio da dobije status umetnika. Koja je pesma prošla? Možda će preko mene da prođe sada neka pesma. Nije ona dobila na konto pesme, nego smo uplaćivali staž i dobila je status umetnika. Ne znam kako to tačno ide sada - dodao je Bojan.

Zorica Marković je dobila reč.

- Znaš kako, Milane, nisam znala da su nesrećni kao par. Znam Bojana jako dugo i mogu da kažem, za ono što ja znam, da je jako korektan i da ništa nisam loše čula. Kad sam videla slike sa njihove svadbe, iznenadila sam se. Nismo se viđali dugo do juna, dok ih nisam pozvala. Znam da je dobra majka, dobra pevačica. Mislila sam da su odličan spoj i da će trajati. Iznenadila sam se, nisam znala da je on nju prevario. Na slici za svadbu? Poznavajući Ivanu, ona je jako čudna. Bili smo na "Farmi" zajedno. Nikad ništa loše nije rekla, ali kad su bili kod mene, osećala se neka hladnoća. U junu prošle godine. Sedeli su, Ivana je pevala, sve je bilo okej, ali mi nisu delovali kao srećan par. Ona mi je pisala, sad izvini ako ne govorim istinu, čini mi se da mi je ona ili neko poslao poruku, da je nju Bojan prevario. Ja nisam na to reagovala, šta ja imam sa tim? Nepristojno je mešati se, ne stajem ja ni na čiju stranu - rekla je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još