NE BIH JE NIKADA UDARIO, PRE BIH SEBI GLAVU OTKINUO: Čedomir Jovanović nakon saslušanja zadržan u policijskoj stanici

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, za kog se pronela vest da se potukao sa svojom suprugom Jelenom i da je zbog nasilja prijavljen u policiji, rekao je da je ne bi udario, da su se samo posvađali i da ga ona nije prijavila policiji.

- Nije me prijavila žena. Video sam na portalu da sam prijavljen. Ne znam šta da kažem - rekao je Jovanović.

Političar kaže da su se posvađali i da je izašao iz kuće.

Na pitanje da li to znači da je nije udario, rekao je:

- Ja, ma da li si normalna? Ja bih pre sebi glavu otkinuo. Volim je najviše na svetu.

Jovanović je potvrdio da je u policiji, a na pitanje da li je sada sve okej sa Jelenom kazao je da "nije, jer ne voli da se svađa sa njom, baš zbog toga što je mnogo voli. "

U međuvremenu, za portal "Nova.rs" oglasila se Jelena Jovanović, Čedomirova supruga, koja je demantovala da je došlo do fizičkog obračuna.

- Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super - rekla je Jelena.

Jovanović je nakon davanja izjave zadržan u policijskoj stanici na trežnjenju jer je, kako tvrdi njegov advokat, popio bromazepam za koji je imao recept.

Kako je naveo advokat Aleksandar Šćekić, njegov klijent je testiran na narkotike i alkohol i na tim testovima je bio negativan.

- Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam za koji ima uredan recept od lekara zbog jakih bolova u leđima. Negativan je na kokain, narkotike, alkohol - rekao je Šćekić.

- Kada je čuo za vest da je prijavljen za nasilje u porodici, mislio je da je po sredi neka šala - dodao je izvor.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs
Foto: scuba_jj/Instagram

Pogledajte još