DOK NE VIDIM TELO, NADAĆU SE DA JE ŽIVA: Oglasio se suprug nestale Marijane Seifert

Misterija povodom nestanka bivše učesnice "Velikog brata" Marijane Seifert traje i dalje, iako je ona nestala pre skoro pola godine. Maja Kovačević, sestra nestale pobednice "Velikog brata", u svojoj bolnoj ispovesti u "Zadruzi" iznela je tvrdnje da Marijana više nije živa, ali i objasnila način na koji je njena porodica to saznala.

- Nakon proslave rođendana vratila se u stan, posvađala se s njim, izašla i više se nikada nije javila - rekla je Marijana aludirajući na Marijaninog supruga Karla, koji je dosad izbegavao da se oglašava o ovom pitanju, ali i svom odnosu sa Seifertovom pre njenog nestanka.

Karlo da sada nije želeo da priča o nestanku svoje žene, jer je za njega to izuzetno bolna tema.

- Dok ne vidim telo, ja se nadam da je živa. Maju ne želim da komentarišem. Ja Marijanino ponašanje i naš život ne želim da komentarišem po medijima. A ko šta priča, njemu nek ide na dušu. Toliko je laži i gluposti napisano o njoj od "Velikog brata", a i o nama u poslednje tri godine. Ljudi koji su nam bili i jesu bliski znaju sve šta i kako je bilo. Ponavljam, ja za medije nemam komentara i to je to. Molim vas da pustite mene i moju porodicu na miru - poručio je Karlo Seifert.

Podsetimo, i otac nestale Marijane Ivo Kovačević je tokom istrage ispričao medijima kako u braku njegove ćerke i zeta nisu cvetale ruže, iako je njen suprug nadležnim organima ispričao potpuno drugačiju priču.

- Karlo nam je rekao nakon četiri dana od nestanka da su sedeli za stolom 15 minuta i pričali. Znam da je njihov odnos bio loš još od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su probleme - rekao je tada utučeni otac Marijane Seifert.

Izvor: Kurir.rs
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još