KUĆU JE PRODALA ZA 4 MILIONA EVRA, A NE ZA 1,7: Miša Grof tvrdi da Nikolina Pišek obmanjuje javnost

Vila Nikoline Pišek i pokojnog Vidoja Ristovića u Zagrebu, kako su pisali mediji, za samo dva dana prodata je za 1,7 miliona evra. Međutim, Miša Grof, otac pokojnog Vidoja, šokiran je potezom snaje, te ističe da je za ovu nekretninu uzela mnogo više novca.

- Kuću je prodala za četiri miliona, ne za 1,7, kako kaže, to ona tako plasira medijima, nemam više šta da kažem, nije kontaktirala sa mnom. Postoji samo jedan kredit, a ne dva, kako ona kaže. Kredit je podignut na 300.000 - rekao je Miša za "Srpski Telegraf".

Kako su pisali hrvatski mediji, ova velelepna kuća ima 420 kvadrata, a sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje, stoji u oglasu. Okućnica navodno ima 1.460 kvadrata.

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama u mirnoj ulici sa prelepim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima, alu stolarijom, grejanjem putem dizalica topline. Podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, postoji "smart haus" sistem, priprema za solarne panele - pisalo je u oglasu koji je uklonjen posle dva dana od objave.

Izvor: Blic.rs/Srpski Telegraf
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još