TAČNO JE, NISAM SE UDALA: Vanja Mijatović napravila gala svadbu, a vereniku nije izgovorila "da"

Pevačica Vanja Mijatović i njen izabrnik Aleksandar Mandžukić napravili su gala svadbu, za koju su, kako su pisali mediji, dali 30.000 evra. Ipak, njih dvoje jedno drugom nisu izgovorili sudbonosno "da".

Iako pokloni, žurka do kasno u noć i čak dve venčanice nisu izostali, izostalo je ono što je glavno - brak.

Naime, Mijatovićeva je uspela nemoguće, a to je da napravi svadbu, a da se zapravo ne uda. O ovom estradnom fenomenu pevačica je progovoril i tom prilikom istakla da je još devojka svog muža.

- Žurka je bila fenomenalna, trajala je do kasno u noć, sve je prošlo savršeno. Probudila sam se sa temperaturom, ali nadam se da nije kovid. Mislim da su me pripreme za venčanje iscrple, trebalo je sve organizovati i uverena sam da je povišena temperatura posledica premora. U svakom slučaju, ukoliko potraje, testiraću se - rekla je Mijatovićeva, koja ističe da je slavlje proteklo u najboljem redu.

- Sve je bilo savršeno. Oduševljena sam činjenicom koliko me je kolega ispoštovalo i pojavilo se na mom venčanju. Nisam želela nikoga da forsiram, ko je želeo da otpeva nešto, latio se mikrofona. Sve je bilo spontano i opušteno, baš kao što sam i želela - rekla je Mijatovićeva, koja je potom otkrila da je njenom najsrećnijem danu jedino falio matičar.

- Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo - rekla je pevačica i pokušala da objasni ovakvu odluku:

- Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom-potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu - zaključila je Vanja.

Podsetimo, ovoj nesvakidašnjoj "svadbenoj" proslavi prisustvovali su brojni estradnjaci, među kojima: Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Uroš Živković, Nikolina i Saša Kapor i mnogi drugi. Darko Lazić došao je na Vanjinu proslavu u prisustvu nove devojke Katarine, a na istoj zabavi našla se i njegova bivša žena Ana Sević.

- Upoznala sam Darkovu novu devojku, bilo je normalno, kao i sa svakom njegovom prethodnom partnerkom. Njegov izbor je njegova stvar, nema šta ja da budem zadovoljna ili ne - rekla je tim povodom Ana.

Kuma na venčanju koje se nije desilo bila je Aleksandra Mladenović, koja je najpre "bračnim" partnerima otpevala pesmu za prvi ples, a potom je uhvatila bidermajer.

Izvor: Alo.rs
Foto: vanja_mijatovic_vvsr/Instagram

Pogledajte još