PORODICA ME JE SA ĆERKOM IZBACILA NA ULICU: Nikolina Pišek iskreno o najbolnijim momentima nakon smrti supruga Vidoja Ristovića

Pre pet meseci čitav region potresla je vest o porodičnoj tragediji koju je doživela Nikolina Pišek.

Naime, Nikolina je sada prvi put progovorila kroz šta je prolazila, gotovo svakodnevno, kao i o tretmanu koji je doživela od najbližih nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

- Vrlo cenjeni novinari i kolumnisti su napisali neke divne tekstove i hvala im na tome, puno mi je značilo. Opet ću se rasplakati. Ali niko od institucija nije rekao ništa - istakla je kroz suze Nikolina.

- Očekivala sam period nekog mira, u kom ću moći da saberem svoje misli i shvatim u kom smeru treba krenuti dalje. Nisam to doživela ni jedne jedine sekunde. Prvi šok sam doživela već nakon 12 sati kada sam došla u Beograd, od svoje porodice ovde, koji su me praktično sa mojim detetom izbacili na ulicu i to je krenulo dalje - izjavila je Pišekova i dodala:

- Krenula je osuda mnogih ljudi iz moje bliske okoline koju nisam shvatala, koja je otprilike glasila: "Trebalo je bolje da znaš". Počeli su da me savetuju da krenem na razne psihijatrijske tretmane i predlagali rešenja, za koje nisam bila spremna niti sam imala vremana, a neka od tih rešenja pokazala su se potpuno pogrešnim.

Izvor: Alo.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još