Drugi Međunarodni kongres pravnika Kec grupe

Kec grupa iz Novog Sada, organizovaće drugi Međunarodni konngres pravnika u hotelu "Grand" u Banskom, u Bugarskoj, od 13. do 17. decembra ove godine na temu Pravo i IT.

Prvi Kongres je organizovan prošle godine na Kopaoniku i okupio je preko 150 pravnika iz deset zemalja. Ove godine organizatori očekuju učešće preko 500 pravnika iz više od 20 zemalja sveta.

Na Kongresu će se obrađivati mnoge teme iz oblasti savremenog prava, kao što su pravosuđe u 21. veku, digitalizacija i pravo, zaštita podataka o ličnosti na internetu, digitalna imovina, rad na daljinu i mnoge druge teme od značaja za savremeno pravo.

Učesnici će tokom pet dana Kongresa imati mogućnost da prisustvuju na više od pedeset predavanja, okruglih stolova i radionica, a organizatrori najavljuju i bogat zabavni program u pogledu izleta, koktela i koncerta.
Za sve učesnike iz Srbije biće organizovan prevoz iz Novog Sada, Beograda i Niša.

Na Međunarodnom kongresu pravnika mogu da učestvuju sudije, tužioci, advokati, medijatori, diplomirani pravnici i pravnici zaposleni u kompanijama i javnom sektoru i javni beležnici. Ako smatrate da je potrebno kontinuirano učenje, rad na sebi i sticanje novih poznanstva za uspeh u poslu onda je ovaj Kongres pravo mesto za vas.

Više informacija o Kongresu naši čitaoci mogu saznati tako što će kontaktirati Kec grupu na mail: info@kecgrupa.rs ili broj telefona: 064/112-60-59. Čitaoci našeg portala ostvaruju 10% popusta na kotizaciju. Potrebno je samo da naglasite da ste na našem portalu saznali za Kongres.

O Kec grupi:

Kec grupa je kompanija iz Novog Sada koja se bavi organizovanjem doggađaja za pravnike i preduzetnike i osobe koje se bave marketingom. Pored Kongresa, organizuju ili podržavaju najznačajnije događaje za pravnike u našoj zemlji, kao što su Savetovanje sudija prekršajnih sudova, Savetovanje pravnika u privredi (ove godine se organizuje jubilarno 30 savetovanje), Savetovanje pravnika u oblasti radnog prava, Priprema za polaganje pravosudnog ispita i mnogih seminara i kurseva.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još