PRAVI SU AFRODIZIJAK: Kojih pet rečenica žene žele da čuju u krevetu?

I muškarci i žene imaju fantazije koje žene da ostvare u krevetu. Međutim, i jedni i drugi u krevetu vole da čuju određene reči koje mogu da budu svojevrstan afrodizijak. Ovih pet rečenica odobriće većina žena.

1. Reci mi šta želiš

Naravno da muškarci ne treba da čitaju ženi misli, pogotovo ne kada je vođenje ljubavi u pitanju. Dakle, ako nešto želite, onda to i recite, a nesumnjivo će biti još lepše i bolje ukoliko muškarac sam pokaže interesovanje da zadovolji svoju partnerku.

2. Da, imam kondom

Neke žene će se same pobrinuti za kontracepciju, ali im je bitno da znaju i da njihov partner vodi računa i da je svestan toga koliko je važno biti seksualno odgovoran.

3. Da li ti se dopada to što radim?

Žene koje su stidljivije, verovatno neće baš odmah i tek tako dati do znanja muškarcu šta je to što im najviše odgovara. Zato bi muškarac trebalo da postavi ovo jednostravno pitanje i da očas posla sazna da li se žena oseća dobro ili ne.

4. Obožavam tvoje...

Ne postoji žena koja, tokom vođenja ljubavi, nekada nije osetila nesigurnost i zato je uvek lepo čudi šta je to što partner najviše voli na nama. Iskren kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

5. Fantastična si

Baš kao što muškarci žele da žene pohvale njihove seksualne veštine, nema razloga da se ne dogodi i obrnuto. Da bi seks bio kvalitetan, potrebno je da vlada jednakost, jer ipak je u pitanju dvosmeran proces.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još