ZVEZDAN JE GLAVNA ULOGA: Dalila Dragojević smatra da je Aleksandra Nikolić odnosom sa Bilalom Brajlovićem prekrila emocije prema Slavniću (VIDEO)

Tokom emisije "Izbacivanje" na televiziji "Pink" gošća voditeljke Dušice Jakovljević bila je Dalila Dragojević.

Na samom početku emisije Dalila je otkrila kako reaguje na to što je zadrugari u Beloj kući često spominju.

- Kad se završi rijaliti uvek se upoređuje sa prethodnom sezonom i to mi je normalno. Koliko sam shvatila i koliko pratim na Instagramu, više je u pozitivnim smislu. Nekako se klupko odmotava. Dala sam izjavu za Pink.rs i rekla da sve dolazi na svoje. Miljan je pričao neke stvari koje su se desile u petici, shvatili smo da su informacije došle do Dejana - pričala je Dalila.

- Kako ti deluje odnos Dejana i Aleks? Imaju veliku podršku na društvenim mrežama? - pitala je Dušica.

- Pa slatki su mi, šta drugo da kažem? Borba, neka se izbore. Zaslužuju jedno drugo. Ja mislim da će oni uspeti. Moguće da postoji da je priča malo iscenirana od strane Aleksandre, da bi ona izašla u prvi plan. Gledajući sa strane, mislim da je velika borba za kadar i ta afera "čokoladica", jako je teško izbiti u prvi plan kad ima 50 učesnika i kad su se neke priče iskrojile. Aleksandra nije neko ko voli da bude po strani, pa iako je u ozbiljnoj vezi ne odgovara joj mirna luka, pa je možda požela da uzburka more - govorila je Dragojevićka.

- Mnogi su imali teoriju da ste se ti i Dejan dogovrili, pa je otišlo predaleko - dodala je Dušica.

- Ne može da se poredi sa mnom jer sam ja bila na granici šta da uradim, da li da priznam ili se distanciram. Kad sam videla da ne mogu i da je jače od svega, ustala sam i rekla kako stvari stoje. Nisam imala potrebu da plačem i divljam, imala sam momente kad sam želela da sakrijem. Kad sam videla da nemam gde, rekla sam i koštalo me je svega - nastavila je Dalila.

Voditeljka je zamolila Dalilu da prokomentariše odnos Aleksandre Nikolić i Bilala Brajlovića.

- Šta misliš zašto je lagala i slala znake Bilalu? - pitala je Dušica.

- Mislim da nije smela da prizna. Tema sa Zvezdana je otišla na Bilala i ne znam kako se desilo. Možda je to kamuflaža, jer mislim da je Zvezdan glavna uloga, a Bilal sporedna koja nema veze sa životom. Ona da nije naletela na osudu zadrugara za Zvezdana to bi se još razvijalo. Sad se još više zapetljala i krenula je da bije glavom o zid i povuče se iz svih priča. Uhvatite panika jer znaš da si napravila grešku, pa kreneš da plačeš - govorila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još