SKROMAN: Isak Šabanović otkrio koji automobil vozi

Drugoplasirani takmičar poznatog talent-šoua "Zvezde Granda", Isak Šabanović iz Bijelog Polja sprema se na veliki put, odnosno na turneju po Americi.

Više o svojim budućim planovima pričao je u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

- Čekam menadžere da se dogovore šta i kako. Mislim da ćemo na turneju po Americi krenuti krajem novembra i tamo ćemo ostati ceo decembar. Ja se spremam, svaki dan idem na trčanje. Nije dovoljno da budete psihički spremni i repertoarom, morate da budete i fizički. Skinuo sam šest kilograma.

Isak je otkrio koliko su ga mama i kuma naučile da izbegava novinarska pitanja.

- Majka koja je novinarka je htela da mi pokaže kako da se ponašam sa medijima, koja pitanja da izbegavam, odnosno da istreniram odnose sa medijima. Međutim, kuma, koja je takođe novinarka, je odradila veći deo posla. Terala me je da svoj slobodan rečnik zamenim rečima rekao, kazao... Učila me je kako kulturno da izbegnem pitanje. Što se tiče škakljivih pitanja to nije do njih to je već do mene i mog iskustva – rekao je pevač.

Šabanović je pričao i o odrastanju u Bijelom Polju koje je uporedio sa Beogradom.

- Mnogo se razlikuje. Odrasteš na malom mestu gde ti je sve na pet minuta. Ovde u Beogradu kažeš hajde da pijemo kafu u ponedeljak, a danas je petak. U 18. godini sam otišao od kuće da studiram, pa sam ostao tamo da radim, pa me je puklo da odem i ja u Beograd. Kao mlađi sam vikao kada se dočepam Beograda sve će biti moje, a sada vidiš da nije. Prebrzo je sve ovde. Kada sam gostovao u emisiji "Kec na jedanest" Boško Jakovljević me je pitao nešto za Beograd, rekao sam mu "ja sam jedini Crnogorac koji je došao, a hoće da ode". Sada sam napravio neki svoj kutak. Imam svoj lokal u koji idem da pijem kafu, imam mesto gde jedem, imam neko svoje društvo. Sada mi je Beograd pitomiji. Kada se umorim odem majci u Bijelo polje. Tamo jedem malo te domaće hrane, odmorim i vratim se u punoj snazi - rekao je Isak.

Popularni pevač otkrio je da je kupio sređenu "fiću" iz 1976. godine i da je taj automobil sada oldtajmer.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: isakciksy/Instagram

Pogledajte još