ČEKAM AJKULE, NEĆU DA MU BUDEM UČITELJICA: Maja Marinković ponizila Bilala Brajlovića pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan video klip u kome se može videti kako Ana Spaosojević prilazi Bilalu Brajloviću.

- Ne uzbuđujte se, nema potrebe za prevelikom tenzijom. Videla sam da mu je to rekla, ali se ni on nije bunio. Ne bih svaljivala krivicu na nju, jer on da je hteo, sklonio bi se. Ne može on da pobedi sebe, namazan je. Malopre se na kvarno smeškao nekim zadrugarkama, ali ne dotiče me jer nisam zagrizla. On je sladak dečačić za neku devojčicu. Ja ću da se izdignem iz situacije i volela bih da mu budem drugarica, ne bih da prestanemo da se družimo, ali ne može on sa mnom jer mu ne bih tolerisala ovo. Odlepio je za mnom, ali je karakterno slab. Meni treba Supermen - rekla je Maja.

- Jeste Ana prva prišla, ali i on sam ume da je pecne, priđe. Jeste obostrano. On voli da se zeza sa devojkama, a i sa Majom želi da se provlači kroz klipove i pitanja i ne bi bio veran, klinac je - rekao je Nenad Aleksić Ša.

- Nikad neće moći da bude sa mnom - rekla je Marinkovićeva.

- Ona nikad nije bila u fazonu da uđe u vezu. Čak mi je više puta govorila da se sprda. On želi da je osvoji da bi dokazao da može baš svaku, čak mi je i rekao da može svaku, ali evo ti dokaz da ne možeš, postoji Maja - rekao je Ša.

- Okej sviđam mu se, zavozao se, ali ne može da se promeni. Da smo napolju možda bi se desilo nekako drugačije, ali ne bi trajalo. Nema taj kapacitet da me zadrži. Zamisli šta bi bilo da ja vidim ovakav klip da smo u vezi. Ne mogu da se foliram i lažem, zanimljiv mi je za zezanje. Nisam došla da budem učiteljica - rekla je Maja.

- Ne bi trajalo jer je ona ovakva. Verujte da se ona ne pita ni u pola koliko priča. Ona je nesigurna u jednog klinca. Ja sam prva mlađa osoba koja je krenula da ima nešto sa njom. Nesigurna je i zato ne može biti sa mnom. Nisam Supermen. Znam ja šta mi pričamo kad legnemo - rekao je Bilal.

- Ša, je l' si mu objasnio da se to tako ne radi? - pitala je Maja.

- Anitu i mlađe možeš da vrtiš kako hoćeš - rekao je Ša.

- Ne Ša, ne može Anitu - rekao je Ivan Marinković.

- Anitu ipak ne možeš, ona je viša klasa. Draga si mi, ali si glupa ko ku*ac, može sa tobom ko hoće - rekao je Ša.

- Nisam u dobrim odnosima sa Majom ali joj čestitam na hrabrosti. Ja kao neutralan sam se osetio poniženo u njegovo ime, kako li je njemu - rekao je Ivan.

- Ja da hoću da budem sa njom, bio bih. Meni nije krivo - rekao je Brajlović.

- Ti si mene prvi šutnuo i rekao da od*ebem zbog Danijela - rekla je Ana Spasojević.

- Mogu da vas vozim kako hoću. Čekam ajkule - rekla je Maja.

- Možda je prvi put doživeo da ga je neka devojka šutnula - rekao je Lepi Mića.

- Jeste, nikad zaljubljeniji nisam bio. Neće se praviti budala od mene - rekao je Bilal.

- Pre nekoliko sati sam rekao da ako Maja bude ušla u vezu sa Bilalom, ja ću sam sebi ispu*iti ku*ac. Posle tri i po sata ga je otkazala. Poruka je da traži nekoga kome će ona da se divi, ko će joj biti sve, zaštitnik. Nije dobila to i zato se povukla - rekao je Mića.

- Mora da bude dominantan muškarac, a ne da ga svi ovde sprdaju. Ja sam bio dominantan - rekao je Ivan.

- Ja imam mnogo informacija i slika o tebi - rekao je Bilal.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još