Dvanaestogodišnji modni kreator Mišel Obame (VIDEO)

Dečak iz Teksasa Grant Mover (Grant Mower) dokazao je da je strast pokretač onih koji streme visinama, pa je svoju ljubav prema kreiranju haljina dokazao pobedivši kako na školskom, tako i na studentskom takmičenju.

Grent sanja da njegovu kreaciju obuče Mišel Obama (Michelle Obama), pa je već napravio jedan model inspirisan orhidejama. On bi želeo da ovu haljinu prva dama SAD obuče tokom posete državi Juta, koja uskoro sledi.

Grantov talenat prepoznao je dizajner Majkl Ferklot (Michael Faircloth), koji je odevao Loru Buš (Laure Bush). On mu je sad mentor i pomaže mu da se izdigne iznad nasilja koje preživljava u školi, jer ga druga deca često zadirkuju i vređaju. Ali, ovaj dečak je hrabar, ignoriše školske nasilnike i uz podršku porodice nastavlja da radi na svom talentu.

- Prvo sam crtao odeću za djevojčice, a zatim sam gledao kako to radi Chanel i nekako sam odrastao i sazreo - rekao je talentovani dvanaestogodišnjak za "KSL News".

Ako gospođa Obama izabere Grantovu haljinu, njega sigurno čeka velika popularnost i uspešna karijera.

Isto tako je izabravši haljinu Džejsona Vua (Jason Wu) za suprugovu inauguraciju lansirala jedno novo ime u svet mode. Možda je Grant sledeći!

Upoznajte Granta u sledećem video klipu!

Pogledajte još