Šta je to seks iz džungle?

To da su Ice-T i Coco, najblaže rečeno, neobičan par i da se ne trude da previše sakriju svoju strast - nije potrebno posebno objašnjavati. Fotografije gore govore same za sebe. Međutim, njih dvoje su očigledno sretni i njihova veza, uprkos svemu što život poznatih donosi, opstaje.

Šta je tajna uspeha braka Ice-Tja i njegove zanosne Coco?
Ice-T kaže da se tajna krije u posebnoj vrsti seksa koju oni nazivaju "seks iz džungle", odnosno, u orginalu, "jungle sex".
To da njihovo uživanje nema veze sa lokacijom tj. džunglom, potvrđuje sledećih nekoliko načina kako da malo podivljate u krevetu po preporuci američkog "Cosmopolitana"!

(old_image)

1. Budite glasni - Životinje u džungli ne utišavaju svog partnera i sebe dok pušta krike užitka. Pa, nemojte ni vi.

2. Zgrabite partnerku/partnera čim osetite potrebu za seksom - Osobi koju volite stavite do znanja da je želite odmah i upravo na tom mestu.

3. Koristite kandže - Istraživanja pokazuju da malo grubosti intenzivira njegov vrhunac. Pa, dame, grebite, ali ne preterujte!

4. Idite u divljinu - Ne plašite se da uživate u seksu i van "četiri zida". Uradite to bar jedanput u divljini! Videćete, osećate će se slobodnijima.

5. Iznenadite partnerku/partnera - Isplanirajte "seksi prepad" kada se ona/on najmanje nada. Na primer, kada otvori zavesu nakon tuširanje, neka vas zatekne nagu/nagog.

6. Uradite to kao ostali sisari - Svi sisari uživaju u seksu "otpozadi", a čovek je sisar, pa... Zaključite sami!

Uzbudljiv život vode Ice-T i Coco, zar ne? A da li ste vi spremni za "džunglu"?

Pogledajte još