Tragično: Umrla Ejmi Vajnhaus!

Problematična, ali neverovatno talentovana britanska pevačica Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) pronađena je mrtva u svom stanu u Severnom Londonu, javlja "Sky News". Ovu zastrašujuću vest potvrđuje i britanski "The Daily Miror".

Predstavnik londonske policije potvrdio je da je dvadesetsedmogodišnja žena umrla u Kemdenu i da je uzrok smrti još uvek nerazjašnjen.

Londonska hitna pomoć je pozvana u 15.54h po britanskom vremenu i na adresu u Kemdenu su poslata dva vozila, međutim žena je već bila mrtva.

Pevačica nagrađena Gremijem i nizom drugih nagrada, koja od početka svoje karijere ima probleme sa drogom i alkoholom, navodno je umrla u svom stanu od predoziranja narkoticima.

Borba protiv ovisnosti, koju je Ejmi vodila svih prethodnih godina, rezultirala je odlaskom na rehabilitaciju u maju ove godine, pred početak turneje.

Njen prvi nastup na ovoj turnej, koji je održan u Beogradu, ocenjen je kao pravi fijasko, nakon čega je njen menadžment odlučio da otkaže ostatak turneje.

Potresno: U 27. godini života iz sveta rokenrola umrli su i Kurt Kobejn, Džim Morison, Džimi Hendriks, Dženis Džoplin i, sada, Ejmi Vajnhaus!

- Ejmi Vajnhause odustaje od svih zakazanih nastupa. Svi koji su uključeni u organizaciju žele da učine sve kako bi pomogli da se ona vrati u najbolje stanje i ostavljaju joj potrebno vreme da to i učini - objavio je nedavno njen menadžer na Tim Gat (Tim Gatt) na Twitteru.

Očigledno, to nije bilo dovljno.

RIP AMY!!! Tvoj talenat će zauvek nedostajati muzičkom svetu!

VIDEO: Poslušajte poslednji live nastup Ejmi Vajnahus kada je pre dva dana na iTunes Festivalu podržala svoje kumče Dion Bromfild.

Pogledajte još