Ejmi se ubila zbog raskida sa dečkom?

Tragično preminula pevačica Ejmi Vajnhaus navodno je bila u teškom stanju nakon što ju je ostavio dečko Redž Trevis (34), koji je reditelj i poznat je po filmu "Joy Division". Da prekida vezu odlučio je je nekoliko dana pre nego što se Ejmi prošlog meseca prijavila na rehabilitaciju, piše "The Daily Mail", a prenose "Novosti".

Jednu od najpopularnijih pevačicu na svetu je navodno veoma povredilo što je Redž ranije odbio njenu ponudu za brak. Kao i mnogi prijatelji, i Redž je bio među onima koji su posrnuloj pevačici pokušavali pomoći da se izvuče iz pakla droge i alkohola. Kako piše "The Daily Mail", Redž je shvatio da Ejmi ne može da se kontroliše pa je zbog toga prekinuo romansu sa njom.

Tokom policiskog uviđaja u Ejminom stanu u Kamdenu, ispred zgrade su bili samo Redž Trevis, Ejmin telohranitelj Nevil i bliska prijateljica Ešli Horgan-Valas (32) koja je od tuge i emocija pala na zemlju.

Porodica i prijatelji duboko su potreseni njenom smrću. Ejmina familija je poručila da će se obratiti medijima kad za to budu spremni.

Ipak, prerana smrt popularne pevačice nije iznenadilo jedino njenu majku Dženis. Ona je u subotu bila pred zgradom u kojoj su pronašli telo njene ćerke, a novinarima je rekla kako je "bilo samo pitanje vremena" kada će umreti.

- Izgledala je jako loše. Ali to što je umrla tako naglo nije me iznenadilo - rekla je Dženis Vajnhaus. Majka je dodala kako joj je jako drago što su petak provele zajedno, ali i što ju je prilikom susreta poljubila u obraz i rekla joj da je voli.

Otac, Mič se u trenutku nesreće nalazio na putu ka Njujorku , ali i on je prognozirao da bi Ejmi mogla da umre ukoliko se ne okane droge i alkohola. Rekao je da ga ćerkina smrt neće slomiti.

- Idem kući. Moram biti sa svojom Ejmi i ne smem se slomiti, neophodan sam porodici - rekao je pevač.

Izvor: Novosti.rs

Pogledajte još