PREBOLELA MEDIJA: Tijana Milentijević ponovo zaljubljena

Tijana Milentijević, pevačica koja je postala popularna zahvaljujući hitu "Žena od sultana", otkrila je da je zaljubljena, ali da za sada ne bi govorila ništa o novoj ljubavi. Ona je objasnila da više nije ni u kakvom odnosu s bugarskim kolegom Medijem, s kojim je bila u vezi, i da je na tu temu stavljena tačka.

Iako nije želela da govori o iznosima, priznala je da joj je najviše bakšiša doneo njen hit singl. Tijana je ispričala na koji način izbegne neprijatnosti s pijanim gostima, ali i da ne dozvoljava da joj se bakšiš gura u dekolte.

Tebe, Zoranu Sikter i Teu Tairović nazivaju kraljicama bakšiša. Prija li ti ta titula i gde se uzima najviše novca?

- Pa zavisi koliki je bakšiš. Već smo dosta puta moje kolege i ja pričale na tu temu. To su uglavnom romska veselja, gde se pojavljuju ti snimci, ali to se raspoređuje.

Za koju pesmu si uzela najveći bakšiš i koliko?

- Znate da o novcu ne govorim, a što se tiče pesme, pa zna se - "Žena od sultana".

Bila si s Medijem, kolegom iz Bugarske, kakav je vaš odnos trenutno?

- To je za mene završena tema.

Da li si zaljubljena i da li si u emotivnoj vezi?

- Uvek sam zaljubljena. Ali za sada ne bih širila tu temu. Zadržala bih ipak nešto samo za sebe.

Pesma "Žena od sultana" je veliki hit, da li te plaši da ćeš teško nadmašiti uspeh koji si postigla s njom?

- Koliko sam upućena, pesma će za manje od 48 sati dostići 100 miliona pregleda, i dan-danas svi pričaju o njoj. "Žena od sultana" je fenomen i tako će i ostati.

Koja je najneprijatnija situacija s pijanim gostom koja ti se dogodila?

- Iskrena da budem, nisam imala neprijatne situacije. Sa iskustvom kojim imam znam da procenim situaciju. Ali nije bilo neprijatnih situacija, sem kad traže neku pesmu koja se u tom trenutku ne uklapa, ali to znam dobro da ishendlujem.

Kako reaguješ kada gost pokuša da ti da bakšiš na neprimeren način?

- Zavisi šta podrazumevaš kao neprimeren način. Nikada nisam imala situaciju da neko od gostiju želi da mi stavi baksiš u dekolte ili nešto slično. Sve je to do stava, zapravo kako se postaviš prema gostima.

Kada ćeš obradovati svoju publiku novom pesmom?

- Nadam se do kraja meseca. Iskreno, i jedva čekam. Mislim da smo uradili nešto što se nije očekivalo. Spojili nespojivo. Zato još malo strpljenja jer vas očekuje super duet.

Izvor: Kurir.rs
Foto: tijanamilentijevic.official/Instagram

Pogledajte još