NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA: Marija Mikić trudna tri meseca nakon rođenja ćerke Đurđe (FOTO)

U domaćim medijima juče je poput bombe odjeknula vest da je pevačica Marija Mikić u drugom stanju, tri meseca nakon rođenja ćerke Đurđe.

Nakon nekoliko sati mlada muzička zvezda oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i potvrdila ovu informaciju.

- Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv sedme sile ne može! Hteli smo da sačekamo još malo da podelimo najlepše vesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići +1 - napisala je trudnica pokraj simpatične fotografije na kojoj sa verenikom Jovanom Pantićem, njihovom ćerkicom i njegovim sinom iz prvog braka otkriva da u njihov porodični dom stiže još jedna beba.

Nakon objave tridesetogodišnje brinete usledili su komentari njenih kolega, prijatelja i fanova koji su uputili čestitke i poželeli sreću.

Podsetimo, Marija i Jovan verili su se sredinom juna 2021. godine, a kao kruna njihove ljubavi 5. jula ove godine rodila se Đurđa. Mikićeva je za domaće medije otkrila da je njena naslednica došla na svet nakon tri spontana pobačaja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

Pogledajte još