ONA NIJE DOBRA MAJKA, NJENA PORODICA SAMO ŽELI NOVAC: Ivan Marinković žestoko prozvao Miljanu Kulić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Ivana Marinkovića.

- Da li znaš da stalnim ponavljem rečenice da te Miljana ne intersuje kao žena zatvaraš komunikaciju sa njom i sa Željkom. Bacaš sumnju na osećanja, kao da sam sebe ubeđuješ u to - pročitao je voditelj.

- Miljana me ne interesuje, zapravo me nikad nije ni interesovala. Već kad sam saznao da je trudna mi je nastao kolaps u glavi, shvatio sam da od toga nema ništa. Nisam baš kao Zola, ali poštujem njihovu ljubav - rekao je Ivan.

- Oni moraju da nađu kompromis, da bude sa njom dobar, da bi došao do tog deteta - ubacio se Mikica Bojanić.

- Daj mi ideju kako misliš da to treba da funkcioniše - odgovorio je Marinković.

- Sa Miljanom nema kompromisa - ubacio se Lazar Čolić Zola.

- Ja kažem da sam već pokušao, sad ću drugi put. Dajte predlog. Poslednja komunikacija koja je trebalo da urodi plodom, poseta u Nišu, Marija i Siniša su shvatili da to treba da krene sa mrtve tačke, sa druge strane nije bilo odobranje, za to pitajte nju. Ja i dalje smatram da ne moram da imam specijalan kontakt sa njom, ako ona dozvoli da budem u toj prostoriji. Možda ću moći sa Marijom da napravimkompromis. Ne vidim zašto bi Miljana morala da bude tu - ustao je Ivan.

- Kad su ovakve stvari u pitanju, odgovaramo na pitanja gledalaca, ne pričamo mi o njegovom očinstvu jer nas to interesuje, nego odgovaramo na pitanja. Jasno se vidi razlika kad gospodin Marinković priča o odnosu sa Miljanom, mnogo je namazaniji, nego kad se radi o glavici kupusa, tj. malom Željku - ustao je Zola.

- Ali i te kako se pokazuju lične frustracije - dodao je Lepi Mića.

- Ovo deluje kao prepucavanje vas dvojice preko Miljane, ti malo više bacaš lopticu. Nemojte na temu Željka. I da, treba o ovome da se priča u rijalitiju, dete je začeto u rijalitiju, javnost godinama prati to. Ovde se rešavaju životna pitanja. Dete, anđeo, zaslužuje da ima prisutnog oca, kako se oni dogovore. Naravno da mu je kod Kulića najbolje, ima sve. Miljana nije loša majka - skočila je Zorica Marković.

- Miljana je daleko od idealne majke, ja neću da biram strane - odgovorio je Čolić.

- Nije bila dobra majka zbog tebe, jer se zaljubila - odgovorila je Zorica.

- Da li sam joj ja nešto branio? Ja hoću da budem realan - rekao je Zola.

- Evo imam pitanje za Zoricu, ja vas ne razumem. Ako date nekome epitet, morate da ga obrazložite. Po čemu je Miljana dobra majka i što sam ja loš otac? Šta je to Miljana bolje uradila od mene, osim što je zahtevala da bude otac N.N, da ne učestvujem u tom periodu... - ustao je Ivan.

- Ti si mi prvi u porodilištu rekao: "Što gledaš toliko u to dete, Goca Tržan nije toliko gledala u Lenu?" - dobacila je Miljana.

- Miljana, ti si poznata po tome da laže, za razliku od mene. Meni je ovo sedmi rijaliti. Slika o nama postoji. Ja sam poznat kao osoba koja priča istinu, a ti da lažeš. Ne da je previše gledala Željka, nego je buljila u telefon. Sada opet pitam Zoricu, po čemu je Miljana dobra majka, osim po tome što si pomenula da je došla da zarađuje za dete? Maja Kovačević ima dete, Anita ima dete. Gde su vam deca? Što ih niste doveli u rijaliti? - nastavio je Marinković.

- Nije im mesto ovde - dodala je Anita Stanojlović.

- E, zato ja dete ne koristim za rijaliti - rekao je Ivan.

- Dete nije učesnik rijalitija - istakla je Kulićeva.

- 90% stvari koje Ivan kaže ima logike, 70% je istinito, ali ne može njega da amnestira to što je ona ovakva ili onakva - ubacio se Zola.

- Otac ko kolac, čast izuzecima, ima dobrih očeva, ja sam ih upoznala. Ja sam ovde od Miljanine trudnoće, ja sam umesto tebe prve otkucaje pipnula, da se Željko gica u stomaku. Ja sam videla prva slike, za razliku od tebe - nastavila je pevačica.

- Miljana je u tom rijalitiju, nakon što je saznala da je ostala trudna, napravila ozbiljne probleme, zbog čega je diskvalifikovana. Onda nije nastavila da vodi poodmaklu trudnoću kod kuće, nego u rijalitiju - istakao je Marinković.

- Ona nije profesor, nego rijaliti igrač, kako da zaradi? - odgovorala je Zorica.

- Ja sam imala odobrenje - poručila je Miljana.

- Hoćemo da pričamo o tome što je Marija iznosila najprljaviji veš o Miljani, optuživala je da nije dobra majka i podobna i da je zato preuzela odgovornost nad Željkom. A meni Ivanu Marinkoviću možete da zamerite samo što u pauzama između 4 rijalitija koje je imala i ona, nisam otišao da vidim dete. Sve drugo (srednji prst). Da, ja sam zarađivao novac - rekao je Ivan.

- Kad tako pričaš, što nisi ti uzeo i gajio to dete? - pitala je Zorica.

- To nije tema, ja sam te pitao konkretno zašto je neko dobra majka, a neko loš otac - odgovorio je Marinković.

- Kako si iznela trudnoću u prvoj sezoni i kako su brinuli o tebi? - upitao je Milošević.

- Imala sam sve moguće uslove, mogla sam da spavam koliko hoću. Ako se neko tuče, nisam de*il da spavam pored njih - rekla je Miljana.

- Mali je išao u obdanište, imao svog vozača, bila je zdrava trudnica - dodao je Milan.

- Ništa ona nije rizikovala - rekla je Zorica.

- Marija i Siniša bili su svesni šta se dešavalo i Miljaninog rijalitija. Pokušavali su da je smire, a pitali su me koliko imam para - rekao je Ivan.

- Ja molim produkciju da se poligraf poruči. Nikada mu dinar nećeš dati, kao do sada što nisi - rekla je Kulićeva.

- Hteli su da izvuku iz mene koliko zarađujem, što ne znači ono što me je Milan pitao, nemam nikakve skrivene taktike. Prirodno je da dete ostane kod majke, da sve bude kako treba - rekao je Marinković.

- Je l' ti smatraš da je u redu da se Jelena tvoja meša i da odlučuje o vašem detetu? - upitala je Zorica.

- Dok ne vidim svojim očima, ne izjašnjavam se. Bila je poluprisutna tog dana u Nišu, mogu da je podržim, jer želi meni dobro i detetu. Kao moja devojka i buduća žena, ja joj dajem za pravo u moje ime. Na osnovu onoga što je ona čula, ograđujem se, ne sumnjam u starateljstvo porodice Kulić - završio je Ivan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još