Preterano: Već u prodaji ulaznice sa Ejminog beogradskog koncerta!

Beogradski koncert Ejmi Vajnhaus ostaće zapamćen zauvek kao njen poslednji koji je nagoveštavao da je njeno psihičko i fizičko zdravlje veoma narušeno. Mnogi su sačuvali karte, verovatno da bi zapamtili ovaj koncert iz nekih ličnih razloga. Ali, eto, neki su odlučili da te razloge zaborave i samo tri dana nakon Ejmine smrti ulaznice postave na eBay.

Dosta je težak osećaj pogledati OVO i shvatiti da je istina da će na Ejminoj smrti pofitirati mnogi i da je nečija slava (smrt?!) nešto što se eksploatiše, čak i kada tome vreme nije.

Cene karata sa beogradskog koncerta na eBay-u su trenutno na licitaciji i cene se kreću i do 500 evra, a vrednost će vremenom sigurno rasti.

Međutim, nisu samo Beograđani ponudili karte sa Ejminih koncerata kao memorabiliju na sajtu eBay. To se oduvek radilo, samo sada, nakon njene smrti, više nego ikada, pa tako ima karata iz Los Anđelesa, San Franciska, Njujorka...

Obdukcija koja je izvršena u ponedeljak utvrdila je da nema ničeg sumnjivog vezano za smrt talentovane pevačice. Ejmini roditelju su kasno popodne u ponedeljak preuzeli Ejmino telo, a sahrana će najverovatnije biti obavljena danas.

Više o temi: EJMI VAJNHAUS

Pogledajte još