NE TREBA MI MEDIJSKA PAŽNJA DA BIH OTIŠLA NA SUPRUGOV GROB: Nikolina Pišek odgovorila na prozivke Miše Grofa

Voditeljka Nikolina Pišek nije se pojavila na šestomesečnom pomenu suprugu Vidoju Ristoviću, a njegov otac Miša Grof izjavio je da joj je verovatno bilo preče da prošeta psa.

Nakon što ju je svekar po ko zna koji potkačio, Nikolina se oglasila i kratko poručila:

- Dala sam već komentar. Meni ne treba medijska pažnja za odlazak na suprugov grob - rekla je ona kratko.

Da podsetimo, juče se na Novom groblju u Beogradu odžao pomen istoričaru umetnosti Vidoju Ristoviću, na kom su bili njegov otac, mnogobrojna rodbina i prijatelji, ali ne i, prema tvrdnjama njenog svekra, Nikolina Pišek.

- Očekivao sam da će doći Nikolina, juče je bila u Beogradu. Sigurno ima neke obaveze. Ne verujem da se nije pojavila zbog mene, nikad nije došlo među neprijatnog susreta između nas dvoje. Za nju postoji bitnija obaveza od ovoga danas. Možda je morala da prošeta pse. Udovica nije stigla - rekao je Miša Grof.

- Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kada sam ja u pitanju, to više nije tajna. U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam da kažem na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra - rekla je Nikolina za "Alo".

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još