PEVAČICA OPERISANA U TURSKOJ: Otkriveni detalji zdravstvenog stanja Svetlane Cece Ražnatović

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je sama u svom šou programu obelodanila da je operisana, a odlazak na intervenciju u Tursku je i prikazan. Međutim, tek je sada procurila informacija i tome šta je Ceca operisala.

Kako prenose mediji, Ceca je operisala stomačnu kilu u septembru, a intervencija je odrađena u Istanbulu. Ona već duže vreme oseća tegobe i simptome kile koju su joj dijagnostikovali u Beogradu, a pre operacije je i sama u svom dokumentarcu "Ceca show" ispričala da ima zakazanu intervenciju:

- Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži - ukazala je na ozbiljnost i otkrila kod kog hirurga ide na operaciju:

- Ne bojim se, kad sam bila kod njega na konsultacijama ulio mi je poverenje. Pratim ga već 2,3 godine preko društvenih mreža šta i kako radi i to što sam videla mi se dopada. Nemam nikakav strah, ne dvoumim se, baš mi je ulio poverenje. Drago mi je da ću to konačno da rešim, da nemam više probleme sa tim. Bar će neko ko je vrhunski hirurg da to reši kako ne bih imala posledice na koži posle te intervencije. To mi je jako bitno, opet sam ja žensko. Generalno, za tu intervenciju zbog mog zdravstvenog problema zadržavaju 48 sati, ali možda mene zadrže i 72 sata. Nakon toga ću morati da odležim, moći ću da šetam koliko budem sposobna - kazala je pevačica.

Međutim, kako se spekuliše, došlo je do komolikacija prilikom operacije zbog čega je zahvat, umesto šest sati koliko je najavljeno, trajao osam časova. A kako se još saznaje, pevačica je morala da miruje čak dve nedelje:

- Operacija je trajala osam sati, a obavljena je početkom septembra kada su svi mislili da je Ceca otišla u Tursku zarad odmora i šopinga, međutim, ona je tamo boravila radi operacije - otkriva izvor i dodaje:

- Umesto planiranih pet, ostala je dve nedelje jer su usledile komplikacije, a zbog poslovnih obaveza samo 12 dana nakon operacije pojavila se na jednoj žurki, posle koje je odmah privatnim avionom otputovala u Sloveniju gde je imala zakazan nastup - otkrio je izvor.

Ceca je pre devet godina imala komplikacije s kičmom, i to zbog prevelikih silikonskih implantata, pa je morala da ih izvadi i smanji grudi. Ona je o tome govorila za medije:

- Imala sam intervenciju na grudma koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, a prioritet mi je bio zdravlje - kazala je pevačica tada.

Izvor: Informer.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još