VIDELI SMO SE PRED ULAZAK, POSTOJI SNIMAK: Sanja Grujić iznela nove informacije o navodnoj aferi sa Mikicom Bojanićem (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću u emisiji "Pretres nedelje", kako bi prokomentarisao šok informacije koje su izneli Sanja Grujić i Mikica Bojanić. On je otkrio da ju je poljubio u vrat, dok je Sanja ispričala da su se viđali prošlog leta.

- Sam se upetljao u ovo, nije trebalo da je poljubi u vrat. Postoji težina reči. Naravno da se nisu viđali, ali mogu da se povrede osećanja porodice. Naravno da su se ovde upoznali, ja to znam. Kao što Mikica treba da snosi odgovornost za to ako je poljubio Sanju u vrat. Sanja treba da kaže da je ružno što kaže da se viđala, ako nije. Nek mu kaže da je p*čka, loš čovek... - pričao je Miki.

- Ja stojim za svojih dela - dodala je Sanja.

- Meni je problem kad ljudi nisu transparentni. Počeću da budem kao Uroš. Svi znaju na čemu su sa njim. Ako neko dođe, smeška mi se, onda ustane i us*re se u život... Neko nema problem da bude rijaliti g*vno. Ovde može da se povredi porodica. Ne treba da se mešaju. Naravno da se nisi viđala - rekao je Đuričić.

- Odakle to znaš? Mikici veruješ, a meni ne? Njemu veruješ da me je poljubio u vrat - skočila je Grujićeva.

- Znači, ti si neko ko se viđa sa oženjenim ljudima? - pitao je Miki.

- Ako neko kaže da me je poljubio u vrat, ja ću da kažem da sam se viđala - rekla je Sanja.

- Ono veče kad je malo popio, Miki je išao za njim, da ne napravi nešto - rekla je Zorica Marković.

- Što si pustila da te oženjeni poljubi u vrat? On je kriv, pa je kriv. On treba da nosi težinu svojih reči. Oboje ste krivi, ružno i sa njegove i sa tvoje strane - rekao je Đuričić.

- Nek moja Slavica objavi prepiske i snimak kad smo se videli pred ulazak poslednji put, 5. septembra, na parkingu ispred "Pinka" - poručila je Grujićeva.

Nešto kasnije reč je dobio Mikica.

- Sanja je devojka koja brže vaskrsne od Isusa. Mene je Miki upoznao ovde sa njom, rekao da ona zna da zavuče, a meni je prijalo njeno društvo, a ona je meni rekla da sam joj jako drag. Meni je to veoma prijalo. Ja sam nju poljubio u vrat drugarski i ona je nakon toga na podeli budžeta pomenula moju ženu. Ako ona nastavi sa svojim bezobrazlukom ja ću reći sve šta imam. Stojim iza svih svojih postupaka od prvog dana u rijalitiju - rekao je Mikica.

- Ma, to je tvoj blam - dodala je Zorica.

- Meni je čudno da je on krenuo to da iznosi, sada kada je krenula tema između mene i Marka. On je ljubomoran - rekla je Sanja.

- Ja moram da kažem da ona meni nema pravo da morališe sada, ja sam za Gruju demantovala, a ti se tako ponašaš - uskočila je Sandra Bakša.

- Ja sam sa njim blejala, a moja mama sve zna, neka kaže sve - rekla je Sanja.

- Ona svesno uništava brak Mikici - rekla je Bakša.

- Ti pričaj kako hoćeš, ja ću pričati kako jeste - rekla je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još