TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA: Nina Babić čeka drugo dete (FOTO)

Učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Nina Babić sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je lepe vesti.

Naime, plavokosa plesačica iz Crne Gore otkrila im je da je ponovo u drugom stanju, te da će njen sin Andrija postati stariji brat.

Bivša zadrugarka priznala im je koliko se sa verenikom Danijelom Maljevićem i sinčićem raduje proširenju porodice.

- Danas sam napunio 11 meseci i moram vam reći da se osećam prelepo! Ne samo zbog mojih 11 meseci, već zato što sam saznao da ću da dobijem batu ili seku. I naravno morao sam da se slikam sa njim/njom dok je još u maminom stomaku. Jer kad se rodi nećemo imati kad od svađe. Mala šala, čuvaću bebu kao oči u glavi i mogu vam reći da jedva čekam da dobijem batu ili seku da se igramo zajedno, spavamo, jedemo... - napisala je Nina pokraj fotografija kojima je obeležila jedanaest meseci od rođenja prvog sina.

Podsetimo, nakon napuštanja rijaliti imanja u Šimanovcima Nina je otpočela ljubavnu vezu sa mladim Podgoričaninom, a ubrzo su se i verili. Nina je postala majka 30. novembra prošle godine i u novoj porodici pronašla sreću, budući da je doživela veliku tragediju kada joj je najveći oslonac u životu, majka Slađana iznenada preminula krajem decembra 2020.

Foto: ninili99/Instagram
Foto: ninili99/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ninili99/Instagram

Pogledajte još