POLJUBIĆU SVEKRVU BILJU U RUKU, IZVINIĆU SE ZA SVE: Dalila Dragojević ne želi da se razvede od Dejana

Dalila i Dejan Dragojević su i dalje u braku pred zakonom, a starleta je šokirala nedavnom izjavom da ne planira uskoro da okonča brak, te da neće vratiti svoje devojačko prezime Mujić.

- Neću se razvesti, možda ćemo se tužiti godinama! I prezime ću promeniti ako ja to odlučim, a ne Dejan. On se ne pita ništa, ni za prezime, ni za razvod - šokirala je svojom izjavom Dalila.

- Mislim svakog dana na Dejana, ne mogu da spavam, razmišljam da ga posetim u Veterniku... Poljubiću svekrvu Biljanu u ruku, izviniću se za sve. Treba da me prihvati jer mislim da sam ja najbolja snajka koju je ikad imala - bez srama je rekla Dalila koja je svog supruga svojevremeno i tukla i ponižavala u rijalitiju.

- Dejan se sve folira! Biljana se tu ne pita ništa, mora da igra sada kako Dejan svira jer se plaši da ne ode opet od nje, kao što je nekada otišao zbog ljubavi prema meni. On je tada napustio porodicu jer me oni nisu prihvatali... Ja nisam kriva što nije znao da upravlja svojim životom, kao što ni sada ne zna - rekla je Dragojevićka koja o Filipu Caru, sa kojim je prevarila supruga, ne želi da govori.

- Mogu da pričam samo o Dejanu, s kojim sam bila pet godina u braku, a što se tiče dotičnog gospodina, neću se baviti njime nikad više, to mi "ne dozvoljava" moj novi posao. Postajem voditeljka i veoma se radujem, imaću svoju emisiju, trudiću se da bude najgledanija - kaže rijaliti zvezda i otkriva da se školovala za novinarku:

- Posle srednje škole upisala sam žurnalistiku, želela sam da se bavim novinarstvom. Međutim, zbog jednog profesora koji me nije podnosio, prebacila sam se na pravni fakultet, gde sam završila prvu godinu i upisala drugu. Onda sam ušla u rijaliti... Oduvek mi je bila želja da budem voditeljka, ali me taj rijaliti svet uzeo pod svoje. Hvala Bogu, direktor TV Hajp je prepoznao u meni ono što drugi nisu i dao mi je priliku da se pokažem u najboljem svetlu.

Izvor: Informer.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još