ODABRAO OČUHA ZA SVOG SINA: Ivan Marinković podržao ljubav Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole i ponovo ponizio Bebicu (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan ljubavni klip Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je napravljen od snimaka koji su se desili pre ulaska Nenada Macanovića Bebice u "Zadrugu 6".

Nakon odgledanog klipa Miljanin nekadašnji izabranik Ivan Marinković javio se za reč i prokomentarisao ko bi mu bio draži kao očuh njegovog deteta.

- Mene vuče da razmišljam i ne ponavljam ono što smo pričali. Ako uopšte imam pravo, zezao sam se malo pre. Njima, Zoli i Miljani, jer njih vidim kao par, a ovog čoveka gledam kao levo smetalo. On bulji u nju kao manijak, morbidan je i destruktivan. Moj predlog i savet je da njih dvoje bez obzira, Marija može samo frku na početku da napravi, čak ću i ja na početku biti u pripravnosti jer znam kako ona reaguje, ali ona će ovog puta da legne na rudu. Zola i Miljana treba da prestanu da igraju i vode rijaliti napolju. Kad budete živeli zajedno sve će to da legne, nijedna ljubav nije ni bajna, ni sjajna, sa oscilacijama doživotnim. To će biti bolje, i ja bih se kao Željkov otac bolje slagao i bilo bi mi lakše da je Zola pored nje, nego da čovek poput Bebice bude tu. Zola je i mangup, urban dečko, a od Bebice ne znam šta bi mogao da nauči - rekao je Ivan.

Nakon što je Marinković dao svoj sud reč je dobio Nenad Macanović Bebica.

- Ivan me ponajmanje zanima, a ja nikad ne gubim, brate. Ne mogu ja da utičem na njegovo mišljenje, šta ja mogu da utičem na njega da promeni mišljenje. Sve bi bilo drugačije kad bih pričao kako se osećam, ali ne znam šta bih rekao. Nju niko ne može da spreči da uđe u vezu, ali mislim da od toga nema ništa - rekao je Bebica.

- I da ne bude ovde, biće napolju sigurno - rekao je Marinković.

- Neće sigurno. Ona je neke stvari sama sa sobom raskristila - rekao je Bebica.

- Je l' te pogađaju ovi klipovi? - pitao je Bebicu voditelj Milan Milošević.

- Ne pogađaju me, jer je pušteno sve lepo što je bilo, a nije puštena druga strana, šta se dešavalo, šta je Miljana pričala napolju - rekao je Macanović.

- On plače, zemljače, dok gleda, je l' si ti normalan. Ne znam, nemam više ideju - rekao je Ivan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još