Nataša Bekvalac priprema "teatralni koncert" u Beogradu!

Kako pišu domaći mediji, Nataša Bekvalac se sa sestrom Kristinom provodila na žurkama po Ibici, sunčala, kupala, poput prave singl devojke, a po povratku u Srbiju odmah je počela da kuje planove za svoj prvi veliki solistički koncert koji će na jesen održati u Beogradu.

Nezvanično, Nataša je u pregovorima sa produkcijskom kućom “Emotion“ oko organizacije koncerta. Tim povodom, pevačica je za sajt svet.rs rekla sledeće:

- Ako Bog da, koncert će se dogoditi u oktobru, i trajaće dva sata! Volela bih da to bude nešto potpuno drugačije od svega što se sada radi, kao jedan mali odlazak u svet bajke. Danas svi pevači za velike koncerte teže ka nekim spejs varijantama, a ja za sebe mislim da sam ipak žena iz epohe, i koncert će da bude takav.

U planu je da koncert bude pravi teatar, a Nataša za svet.rs objašnjava ideju:

- Veoma volim teatar, i trenutno smo u pregovorima sa pozorišnim umetnicima, rediteljima i scenografima u vezi ideja i priprema za koncert. To će da bude neka vrsta mjuzikla, i svi ljudi koji će raditi na koncertu će biti iz pozorišta. Sve će biti povezano u jednu priču sa malo pesme, malo glume, mnogo ljubavi, i ja mislim da će to da bude dovoljno.

Poslušajte najnoviju pesmu koju je Ognjen Radivojević napravio sa Natašom Bekvalac...

Pogledajte još