Kako je facebook promenio seks?

Drugi dečko kog poznajem u toku dve nedelje dobio je nekoliko "nepristojnih" poruka na facebook-u i to od nepoznatih žena ali i od jedne dame sa kojom je nekada radio.
Poslovna saradnica koja je inače u ozbiljnoj vezi, mom drugu je poslala poruku: Da li je mnogo strašno ako kažem da bih baš želela da ti po***im?

Da budemo načisto žene ipak nisu ni približno u ovom polju napredne kao muškarci. Neželjene poruke u mom inbox-u od potpunih neznanaca, bivših momaka, koji pripadaju davno zaboravljenim stranicama ljubavnih romana.Čini se da je facebook učinio da emotivne kočnice potpuno popuste i oslobodio sirove emocije bez mnogo "zavijanja u mašnicu".

Da ipak facebook nije začetnik ovakvih stvari, pokazalo je jedno američko istraživanje, koje je dokazalo da se seks promenio uvođenjem interneta.

Američki Plejboj objavio je jedno istraživanje u kom je učestvovalo 1210 muškaraca i 1100 žena.Jedan od rezultata ankete kaže I da je upoznavanje preko interneta je sve popularnije, što i ne čudi previše, jer ljudi imaju sve manje vremena za izlaske pa sve više vremena provode na računaru. Ono što zabrinjava je podatak da trećina muškaraca i 23 procenta žena koristi iste veb adrese čak i kada su u dugoj, "srećnoj" vezi.

Zato stavite prst na čelo kad vaš dragi ili draga ne dođe kod vas u krevet neko ostane još samo 5 minuta da pogleda nešto na netu.

Pogledajte još