Vip Trip - promocija uz poznate ličnosti

Mnogo poznatih ličnosti, revija Suzane Perić i naravno, dobar provod bez obzira na vremenske ne(prilike) sinoć u beogradskom Airport City centru na promociji magazina o putovanjima, Vip Trip. To se i moglo očekivati od ništa manje poznatih urednica: književnice Isidore Bjelice i novinarke Duške Jovanić .

Revija haljina Suzane Perić vam je dala odgovor na ono čuveno pitanje:“Šta obući na jednom džet-set događaju?” Elegantno, ali sa sopstvenim pečatom, tako smo mi doživeli haljine naše poznate dizajnerke. Iznenadilo nas je to što su njene modele prezentovale poznate beogradske dame: pevačica Romana Panić, glumica Iva Štrljić, bivša mis Dajana Tripunović....

Dobru atmosferu je dodatno podgrejao stastveni latinoameriči ples. Predvodila ga je isidora, koja je kao Ava Gardner igrala tango na kiši .

Lista poznatih ličnosti koji su pojavila na promociji ovog life style magazina bila je dugačka. Stigli smo da eksluzivno za vas intervjuišemo samo neke od njih.

(old_image)

Ivana Stanković, naša poznata manekenka

Vip trip magazin - U predhodnim brojevima objavljivali su neke delove moje knjige „Bez daha“, pa ih i zato redovno pratim. Mislim da je ideja za magazin super jer sve ljude zanimaju putovanja i one koji putuju i one koji, na žalost ne mogu tako često da putuju, a ko bolje može da priča o putovanjima od Isidore.

Knjiga „Bez daha“ -Zbog velikog interesovanja štampa se peto i šesto izdanje zajedno, to će biti 13 000 primeraka. Danas sam saopštila odluku ljudima iz „Lagune“ da ću pisati drugi roman koji će biti sasvim drugačiji, ozbiljan i pomalo krimi. Shvatila sam, ipak da ću razočarati decu koji su moji najverniji fanovi, pa sam danas odlučila da ću paralelno da napišem i knjigu za njih.

Poznato je da je Ivana „u svađi“ sa računarom i naprednom tehnologijom ali sve se menja pa... Promenila sam se, donekle, iz poštovanje prema svima onima koji su fanovi knjige, koji mi šalju divne mejlove, na koje ja lično odgovaram . Vodim i fan page stranicu knjige Bez daha.

Srpski Top model- To je bio najgledaniji projekat Prve televizije, tako da se nadam da ćemo raditi i sledeće sezone. Neke od devojaka su već počele da grade inostrane karijere.

(old_image)

Glumica Ivana Mihić

-Volim sve što radi Isidora Bjelica, koliko se ona trudi oko svega, utroši energije i mašte, i način na koji se ona igra sa stvarima.

Omiljena destinacija za putovanjeTrenutno Turska, ali bih jako volela da odem u južnu Ameriku i da vidim Japan.

Roman „Moj jedini Život“ - U pripremi je četvrto izdanje i drugo izdanje romana „Led“ za koji je karakteristično da je pisano u prvom licu muškog roda .U pet najtraženijih knjiga je u bibliotekama u Srbiji, što je meni velika čest. Treća knjiga je zbirka kolumni koje pišem za „Politiku“ već dve i po godine. Posebna mi je čast što je David Albahari napisao predgovor za tu knjigu.

Televizija - Trenutno snimam seriju "Vojna Akademija", i završila sam snimanje drame u okviru serijala „Zaboravljeni umovi Srbije" .

Portal nadlanu: Naravno da posećujem. Interesuje me repertoar: pozorišni, biskopski, izložbe kojih ima sve više u Beogradu .Vaš portal mi liči na jednu emisiju koju jako volim da gledam, "Budni uz Ivon". Volim da vidim šta se dešava, da čujem neke pametne ljude. Kada smo joj rekli da nam je to komplement odgovorila je : Verujem, ali možda bi bio i njoj kompliment, što se vas tiče.

(old_image)

Pevačica Buba Miranović, nam je otkrila zašto se nije pojavljivala u javnosti toliko često u poslednje vreme: - Posle 4 godine pauze uradila sam novi sing, koji će izaći u septembru.

Omiljena destinacija za putovanjeDefinitivno Kuba
Portal Nadlanu.com :Internet korisitim slabo, ali ipak posetim ponekad vaš portal.

(old_image)

Marko Đurovski nam je rekao da mu je Vip trip omiljeni časopis -Ako moja nevančana kuma Isidora piše nešto ja moram da pročitam. Trudim se da sve što zaradim uložim u putovanja, tako da od porodice neće ništa biti, rekao nam je kroz šalu.

Omiljena destinacija: Ibica, na koju putujem sutra.
Portal nadlanu - Pratim i preporučujem svima da idu na Nadlanu.com, jer tamo mogu naći sve informacije o Beogradu a i šire.

Pogledajte još