UZEĆU VAM ŽELJKA KAD-TAD: Ivan Marinković objavio rat Miljani i Mariji Kulić (VIDEO)

Tokom emisije "Nominacije" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima došlo je do žestoke svađe između Marije Kulić i Ivana Marinkovića.

- Kad budeš dobra prema meni, biću dobar prema tebi. Kad mi budeš dirala majku, dete... - pričao je Ivan.

- Koje dete? - pitala je Marija.

- Moje, Lenu - rekao je Ivan.

- Kad si dao 100 evra za malo dete? Kad? Ja ću na tužbu da uzmem za dete, pa ti onda vređaj. To što uzmem delimo sa Lenom - govorila je Marija.

- Ja ću napolju da delim sa tvojom drugom ćerkom. Kad ti na Lenu, ja ću tebi na drugu ćerku. Tebi i tvojoj ćerki što voli da koristi nedozvoljene supstance ću ja da nabavim - nastavio je Marinković.

- Samo ti nastavi, pare idu deci - poručila je Kulićka.

- Ivan stoji iza svojih reči, hteo sam fino, nije došlo do finog. Marija je mogla da me odvede sa strane, a ja sam najavio da će da me napadne. Pošto ćemo đonom, idemo đonom. Miljana je sinoć rekla i Marija danas da ga neću videti, nemam ništa protiv. Ja ovde nisam došao da se pravdam, došla si ovde da se pereš preko svoje ćerke - pričao je Ivan.

- Vređao si rođeno dete - dodala je Marija.

- Ti si vređala moju Lenu. Ti štancaš decu da bi ih koristila - uzvratio je Ivan.

- Meni je žao da bilo koje dete ima ovakvog skota od oca - rekla je Marija.

- Mene ne bi čudilo da Željka sa 17 godina ubaci u rijaliti, ako ga bude bilo - nastavio je Ivan.

- Šta misliš o Miljani Zoli kao o paru - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Mislio sam da igra igru, ali mislim da je sve to prešlo u neku ozbiljnu naviku. Neka pokušaju svoju vezu da grade malo napolju, koliko čujem, grade je na skandalima, aparatima i tako to. Dala mi je hiljadu dinara, brojao sam - rekao je Ivan.

- Ne bih ti dala ništa, pustila bih te da crkneš - rekla je Marija.

- Lepo dete si napravio, kao lutka - rekao je Milan.

- Geni su čudo... Ja pitam nešto Mariju, ona odmah kaže: "Isti Miljana, isti Miljana". Više na mene liči - rekao je Marinković.

- Ti kažeš da ćeš pisati knjigu, a ja ti kažem o čemu da pišeš. O tome kako se ne prave deca i kako se ne vodi briga o njima i ostalo - rekla je Marija.

- Ja sam ovo očekivao... - počeo je Ivan, ali ga je Marija prekinila ponovo:

- Ti si svoje dete ponižavao - rekla je Marija.

- Ti si svoju ćerku dovela ovde da pričate i iznosite prljav veš. Vi ste sramota za ljudski rod! - rekao je Ivan.

- Ti si samo čekao da ti ovo kažemo, da nećeš videti Željka - rekla je Marija.

- Mene kada zovu novinari za porodicu Kulić, ne dajem intervjue. Koja to žena sa hemoterapija dolazi u rijaliti? Ti samo staviš fasadu i to je to. Neću da odem da vidim Željka. Željko će kad-tad živeti kod mene i to je završena priča. Ne znam šta da im uzmem, kada sve daju na nedozvoljene supstance i aparate - rekao je Ivan.

- Marija, on se napije kao stoka i ide go po kladionici - dobacila je Marina Popović.

- Ona i Joca su glavni u kladionici - uzvratio je Ivan.

Nominacije Ivana Marinkovića napravila je opšti haos, pa je posle žestoke svađe sa Marijom Kulić nastavio da se svađa sa zadrugarima.

- Trebalo je da kažeš da je baba Marina rekla za Miljanu da je luda, da, da, a sad se šlihta Mariji Kulić - govorio je Ivan.

- Izmišlja. Zola, on nema šta da kaže, pa se šlihta - pravdala se Marina.

- Bebice, je l' rekla to? - pitao je Marinković.

- Jeste, ja sam to rekao - potvrdio je Bebica.

- Teško mi je da odlučim koga da pošaljem, Miljana je to tražila, a znam da je to zabranjeno. Ako budem odlučio da je pošaljem, to nije jer je tražila nego zbog onoga što mislim o njenom ponašanju. Nikako ne mogu da izuzmem momenat kad je Miljana vređala moje žive i pokojne članove porodice, bez obzira što imamo dete. Ona je znala da su moji geni savršeni i da pravim lepu decu. Marija je odlučila, pošto upravlja Miljanom, bilo je hoće li ili neće Miljana da ide na abortus, ali je videla genetiku - pričao je Ivan.

- Ja sam čitala da si imao cirozu jetre - dodala je Marija.

- Glup nisam da Kulićima dozvolim da grehe iz prošlosti leče na meni. Odlučio sam da Miljanu nikad ne uvredim prvi, pošto je Marija došla na uvredu odgovaram uvredom, na pljuvanje pljuvanjem. Ne mogu da zaboravim šta je Miljana uradila, mislio sam da sa njom može normalno - pričao je Ivan.

- Ti zadnjih pet godina nisi provoeo ni dan sa detetom, ni sa jednim. Je l' ćeš ga uzeti posle rijaltija? - rekla je Marija.

- Da, uzeću ga, kad ga uzmem, daću mu novac - dodao je Ivan.

- Gde ćeš da ga vodiš? Kod lude žene koja te bije? - pitala je Marija.

- Bolje mi, nego da ide sa Miljanom na poker aparate - poručio je Ivan.

- Ne želim nikakav kontakt sa Marijom, Miljanom i Željkom. Kako se završava nedelja, meni bitna. Mislim da će Marija da uvek bude u priči, Zola nikad neće ovde da se dokazuje Mariji, što je jako pametno - govorio je Marinković.

- Ona treba da ustane i da kaže da je Nenad čuvao dete - rekla je Marija.

- Ja nju takvu neću - dodao je Zola.

- Miljana, treba da kažeš šta je istina, a ne da ćutiš. Ja ću da kažem umesto nje, nije ga sramota da priča tako o čoveku. Dok je Miljana bila u bolnici da dete ne oseti nedostatak, igrao se sa njim. Željko je pored njega naučio kamione, koji za šta služe, treba da zna šta je bager, a šta cisterna - govorila je Marija.

- Ako Željko bude ostao u Nišu, voleo bih više da on bude pored tog deteta. Svi smo radili nešto i niko nije Sveti Petar. Meni je Zola jako simpatičan, ima sličan humor kao Miljan, ima i Ša. Ja volim takve ljude i sa njima volim da pričam. Ne volim da pričam sa ljudima sa kojima ne mogu da pričam osim da se svađam, nominujem Miljanu - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još