IMPULSIVNI, STRASTVENI, TEMPERAMENTNI: Kojim horoskopskim znacima nema ravnih u krevetu?

Strastveno i eksplozivno ili mirno i sporo? Zavisi od temperamenta osobe i takođe od njenog horoskopskog znaka. Astrolozi su pronašli obrazac između senzualnosti i datuma rođenja. Naravno, svaki predstavnik bilo kog horoskopskog znaka je erotičan i strastven na svoj način, ali ipak, prema astrološkoj statistici, neki su malo erotičniji.

Veruje se da je senzualnost povezana sa vladajućim planetama i položajem u zodijačkom krugu. Uzgred, ovo takođe objašnjava činjenicu da za neke znakove erotika igra važniju ulogu nego za druge. Testirajte hipotezu na sebi i svom partneru, ali ne zaboravite: postoji mnogo načina da pokažete nežnost i ljubav, i oni su različiti za svakoga čak i ako niste jedan od ovih strastvenih horoskopskih znakova.

Ovan

Ovan je vatreni znak, što znači da njegovi predstavnici mogu imati mnogo dodatne energije i, kao rezultat, visok libido. Dakle, u paru imaju tendenciju da stvore višak strasti. Naravno, Ovan će se pre ili kasnije "skrasiti", ali budite spremni na činjenicu da će vam kratkoročno trebati pauza. Ipak, svojom aktivnošću strastveni Ovnovi pokušavaju da usreće svoje partnere. Romantika i iznenađenja su njihovi dodatni "bonusi".

Bik

Što se tiče romantike, samo Bik može postati konkurent Ovnu. Ovaj zemljani i uravnotežen znak je veoma, veoma senzualan. Fizički kontakt, dodir i telesni osećaji znače mu više nego bilo kome drugom i to uprkos činjenici da Bik svesno pristupa izboru partnera i ne roni glavom u bazen. Dakle, obožavaju voljenu osobu pri zdravoj pameti, trezvenom pamćenju i - svakom ćelijom tela.

Devica

Još jedan zemljani znak, Devica, takođe je u vrhu strastvenih i senzualnih partnera. Po pravilu, Device daju svoju ljubav voljenoj osobi apsolutno nesebično, brinući o njemu kao o sebi. Devica će vam rado doneti doručak u krevetu, organizovati iznenađenje i provesti nezaboravne noći sa vama.

Vaga

Vaga se ne odnosi samo na ravnotežu, već i na plodno partnerstvo. Predstavnici ovog horoskopskog znaka mogu biti strastveni, a da ne pokušavaju da izgledaju tako. To im je prirodno, jer daju prednost odnosima i vezama sa drugima. Pored toga, Vage vole da razmaze druge, često ulažući mnogo truda i energije u stvaranje lepog scenarija za izlazak.

Škorpija

Astrološki, Škorpije su jedan od najstrastvenijih znakova zodijaka, ali to ne znači da misle "samo jedno". Škorpija može da žudi za dubokim i jakim vezama i generalno je više zainteresovana za dugoročnu vezu nego za vezu za jednu noć. Pored seksualnih emocija, predstavnici ovog znaka cene razgovore od srca i zajedničku kreativnost – ovo postaje osnova na kojoj se strast gradi.

Jarac

Jarac takođe ume da bude veoma senzualan, posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom koga smatraju "jedinim". Istovremeno, predstavnici ovog horoskopskog znaka su izuzetno izbirljivi – ne mogu svi da priđu Jarcu, ali ako se zagonetka reši, tok strasti i stalne brige bukvalno pada na srećnog partnera (nakon prelepog udvaranja i iznenađenja).

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još