BOGATI BIZNISMEN IZ AMERIKE ZAPROSIO STARLETU: Udaje se Stanija Dobrojević?!

Stanija Dobrojević (37) se udaje. Najpopularnija starleta u regionu je već pet meseci u vezi s biznismenom srpskog porekla, koji živi i radi u Americi. Rijaliti zvezda je zbog ovog muškarca ostavila dugogodišnjeg dečka, manekena Marka Markovića, koji se trenutno takmiči u "Zadruzi 6".

Stanijin verenik je navodno nedavno došao u Srbiju kako bi je zaprosio.

- Stanija je odlepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markovičem. Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htela da ga zavlači - priča Stanijina drugarica koja je insistirala na anonimnosti.

Starleta nije očekivala da će s novim dečkom tako brzo odlučiti da stane pred oltar.

- Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je letos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na letovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju... Tamo ju je i zaprosio! - keže izvor i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog verenika majci i bratu:

- Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.

Posle upoznavanja sa Stanijinom porodicom, njen verenik se vratio u Majami.

- Stanija je zbog njega po celu noć visila na Skajpu, oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog venčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju se se venčaju tamo, a na proleće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu - rekla je Stanijina drugarica.

Iako je starleta najavljivala da će ući u "Zadrugu 6", gde je njen bivši momak Marko, novi verenik joj je to zabranio.

- Stanija neće ući u "Zadrugu" zato što joj to ne dozvoljava budući muž. Rekao joj je da nema potrebe više tako da zarađuje, a pogotovo da bude u rijalitiju s bivšim momkom - završava priču Stanijina prijateljica.

Stanija nije želela da priča o ovoj temi.

- Ne želim više da pričam o privatnom životu, opekla sam se više puta ranije... Neka sve zasad bude moja tajna - kratko je rekla Dobrojevićeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još