Nege protiv nepravilnosti

Kod kože sa nepravilnostima je pre svega važan broj nervnih završetaka, koji su u kontaktu sa žlezdom. Stimulisanije i razdraženije lojne žlezde izazivaju povećano izlučivanje loja i prouzrokuju manje upale. Dvostruko delovanje nove Normaderm vlažeće nege, koja čisti i umiruje razdraženu kožu, obezbeđuju revolucionarni sastojak i tehnologija: 
- Zincadone A™ umiruje kožu na površini. Deluje na postepeno nestajanje masnog sjaja i nepravilnosti i ublažava crvenilo. Koža je zdravija, nežna i glatka. 
- Nova Tehnologija IntraporeTM omogoćava prodiranje aktivnih supstanci direktno u središte pore, gde se štiti lojna žlezda. Sve ređe se ponavljaju nepravilnosti (ciklične).

Normaderm vlažeća nega obezbeđuje momentalne i vidljive rezultate poboljšanja kože – čist površinski sloj, smanjen mastan sjaj i ublaženo crvenilo. Korišćenjem proizvoda je koža matirana i navlažena ceo dan. Posle četiri nedelje je koža obnovljena, vraćaju joj se zdrav izgled i osećaj ugodnosti. Izlučivanje suvišnog loja je regulisano, put je ravnomerna i nepravilnosti se smanjuju. 

Cilj nove, efikasnije formule Normaderm vlažeće nege protiv nepravilnosti, jeste odstraniti nepravilnosti i ujedno sprečiti njihovo nastajanje. Laboratorije Vichy su se kod razvoja nove, efikasnije formule, usredsredile ne samo na regulaciju loja, već i na samu zaštitu lojne žlezde.

Pogledajte još