PRAKTIČAN I DOSTUPAN TREND: Želite li oval-lining usne?

Oval-lining novi je trend povećanja usana i veoma je praktičan i dostupan svima, jedino što vam je potrebno je olovka za usne i vešti potezi, kojima ćete formirati zaobljeni oblik gornje usne, čineći da izgleda punije.

Odaberite olovku boje približne tonu vaših usana, blago naznačite oblik pre nego ih popunite bojom. Napravite male vertikalne oznake na amorovom luku i sredini donje usne, a zatim nacrtajte krug u centru usana, prelazeći sa obe strane ove dve oznake.

Koristeći pamučni štapić, obrišite višak olovke sa konture usana i bonus korak: nanesite sjaj na potpuno novi ovalni deo usana da biste naglasili efekat punog izgleda. To je bukvalno to.

Ovaj način povećanja usana vrlo je inspirativan zbog trenutnog efekta podizanja usana, naročito za one dame koje žarko žele da vide kako bi izgledale poput brojnih slavnih i onih manje poznatih sa napućenim, punim usnama, koje su ih dobile tako što su se podvrgle estetskoj intervenciji punjenja hijaluronom ili na neki drugi način. Ili, jednostavno želite da isprobate nešto novo, za neku posebnu priliku.

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.