ON JE FOLIRANT, PODNOSIO JE ANONIMNE PRIJAVE SOCIJALNOJ SLUŽBI: Potresna ispovest Marije Kulić o odgajanju unuka Željka i odnosu sa njegovim ocem Ivanom Marinkovićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Marija Kulić progovorila je o odgajanju unuka Željka, kojeg je njena ćerka Miljana dobila iz veze sa Ivan Marinkovićem.

- Imala sam dobru nameru, kad je počeo rijaliti. S obzirom na to da sam čula njegove priče napolju, ja sam razmišljala, ko mu je branio da upostavi kontakt sa detetom? Niko! To su priče zarad gledalaca, da ga malo sažale. Ja sam čitala šta je Goca rekla, apsolutno isto tako je počeo i sa nama. Ljubomoran je na to kada je neko pohvali. Ne može on Miljanu da pljuje, da optužuje i da radi sve i svašta ako hoće kontakt sa detetom. Rekao je pre neku noć da bi tukao dete zajedno sa Jelenom da bi ga vaspitao. Prvo, dete je prepametno, vaspitano najbolje moguće. Mislim da sam grešila sa Miljanom na primer, gledam da ne pogrešim sa njim. Kao: "Ja ću napolju", šta ćeš? Neko mu je rekao da da pola honorara za dete, on je pobeleo. Hoće da isprovocira Miljanu da ga udari, da bi je diskvalifikovao, a zna da ona ovde zarađuje pare za to dete. Mene pokušava da isprovocira isto, ali sam ja zrelija. Ja nisam žena monstrum. Da sam prepoznala istinsku volju i želju da uspostavi kontakt sa detetom, a mogao je i mesec dana unazad, to meni vređa inteligenciju. Kad izađe, on ide svojoj kući. To što čestita: "Srećan ti unuku rođendan", to govori da se ne bi reklo da nije čestitao. On napolju ne može ništa, jer je sve provereno i sve je kako treba, kod njega nije. Njega žena tuče, ti da si normalan, imao bi odnos sa prvim detetom - rekla je Marija.

- Njegova devojka kaže da on odlično zna i da imaju dokaze, da će dete biti kod njih - rekao je Milan.

- Svi dokazi su kod mene. Mene ceo Niš zna. On je, dok je Željko bio ovde, slao je Centar za socijalni rad u proveru, kao kontrola, a ipak anonimna. Nemoguće je! Do treće godine je imao pravo da traži DNK, da se vidi da li mu je otac, nije ga intresovalo. To sve pada u vodu. Ko ne zna ovog foliranta, skupo bi ga platio. Nije imao želju da se dete rodi. Ja sam njega pljunula kad sam ušla tamo, neko mi je rekao: "Miljana krije od vas, on je Miljanu šutnuo". Istog momenta sam se okrenula i pljunula sam ga. Kad je video da je krajnje rešenje da zadrži trudnoću, gledao je da je isprovocira da ona odluči drugačije, pa joj je i rekao: "Dabogda ti se raspalo to što nosiš u stomaku" - nastavila je Marija.

- Što ste onda pokušavali, što si ga zvala - pitao je Milošević.

- Miljana ga je zvala. Željko je čuo i video u vrtiću da dolaze očevi po decu. Pitao je i mene i Sinišu: "Gde je tata?". Kad vidi Sinišu viče: "Ti si moj deka", a Siniša ga čuje kada viče: "I po mene je došao tata". Taj period prođe. Ja sam mnogo emotivna, a kad je meni Miljana rekla: "Ja sam ga zvala da dođe", ja sam se zgranula. Rekla sam da nema problema, međutim, on je došao čisto eto. Koje je to poniženje da ti kažeš: "Došao sam u prolazu" ili "Kada budem odlazio kod Jelene u Leskovac, svratiću". Šta da kažem Željku? Ja mu kažem da će da dođe da vidi ko mu je tata, on dolazi, pomazi ga po kosi i prođe. Tijana mi je rekla da kad dođe Ivan, da je pozovem da vidi kako će da odreaguje. Da on ne poljubi malo dete? Nije ni bitno kako je došao. Da nema taj osećaj da ga poljubi, a on sladak, zlatan... On se poneo kao neki monstrum, jednostavno je takav, bezosećajan. Sama pomisao, to je moje dete, ja sam mu otac - rekla je Marija.

- Je l' nije previše da kažeš da je on za kastraciju i da njemu ide samo metak u čelo - pitao je voditelj.

- Po meni nije, ne kajem se. Zanemario je prvo dete, drugo dete, pa šta će njemu deca? Nije bio za to da se rodi to dete, ja jesam, jer je to prva trudnoća za moje dete. Što bi jedan majmun mom detetu upropastio ceo život, jer je hteo da se igra u rijalitiju? Niko njega nije terao da se venča, da žive zajedno. Mogao je na tri meseca da održava kontakt, da dođe. Ja bih takvim ljudima metak u čelo, to nije za život. Kad nisi za dete, najrođenije, nešto što je tvoje, za šta si ona u usta te je*em smrdljiva? Nema govora i polemike da se izgrade bolji odnosi sa ovim monstrumom - odgovorila je Marija.

- Pored Željka, često pominješ dete iz prvog braka. On je ispričao ovde u kakvoj je situaciji, nije lagao da je sve to sjajno i bajno i da se teži da ide boljem i da će tako i sa Željkom - rekao je Milan.

- On je rekao Leni: "Majka tvoja nije dala", kao što sada priča da mu mi nedamo da vidi dete. Goca je znala da će to da kaže, pa je namerno govorila: "Kad budeš htela da vidiš tatu, reci slobodno, ja ću da te odvezem". Ne može on sa mnom da se igra nikada! Dete je neželjeno sa njegove strane. Kada bude odrastao, bude punoletan, možda će imati želju da ode i da ga pljuje - rekla je Marija.

- Rekla si da si usnimila jedan deo u emisiji i da ćeš pokazati Željku - dodao je voditelj.

- Da, sve ću da pustim kada bude hteo da ga vidi. On je trebao da razmišlja. Zamisli ti sada, i da su dobri odnosi, dete i kod nas i kod njega, kako će to da utiče? On priča protiv nas, mi njega nismo pljuvali nikada, samo kažemo kada pita, da tata radi u Americi. Staratelj posle moje smrti biće Tijana Kulić i to je to - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još