VOLELA BIH DA RODIM JOŠ DECE: Ana Sević progovorila o proširenju porodice

Pevačica i voditeljka Ana Sević u martu ove godine rodila je treće dete, sina Simeona, prethodno je u decembru 2020. na svet donela ćerku Senu, dok iz prvog braka ima i najstariju naslednicu Lorenu, koja sada ima osam godina.

Iz opravdanih razloga duže vreme se nije pojavljivala na javnim događajima, te je priznala da joj prija da sada s vremena na vreme poseti po koju prestoničku žurku.

- Odvikla sam se od svega ovoga jer sam dve godine provela kod kuće trudna. Ja sam bila u dibidus karantinu, sa dve bebe. Moram priznati da mi prija, lepo je, i hvala Bogu pa se sva vraća u normalu - rekla je Ana.

Ona i njen suprug Daniel Nedeljković za sada ne prave planove za proširenje porodice već puštaju da se sve odvija spontano, a pevačica otkriva da svakako priželjkuje još jedno dete.

- Svi me to pitaju. Što se mene tiče, ja bih volela još dece, možda još jedno, ali videćemo. Kako Bog da - rekla je Ana kroz smeh.

Iako ima mnogo obaveza oko troje dece u domu, pevačica kaže da joj ništa ne pada teško jer u svemu ima veliku pomoć muža, koji ravnopravno sa njom deli zaduženja i brigu o naslednicima.

- Nije teško, zato što imam podršku supruga. On učestvuje isto koliko i ja, zbog toga nije toliko teško. Uigran smo tim, deca su super, mi smo pozitivni pa su i deca pozitivna, tako da nema greške - kroz osmeh je zaključila.

Ana Sević je, podsetimo, pre braka sa Danielom bila udata za pevača Darka Lazića.

Izvor: Republika.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još