CRKVENO VENČANJE DALEKO OD SRBIJE: Vanja Mijatović izgovorila sudbonosno "da" u Dubaiju (FOTO)

Poznata pevačica Vanja Mijatović 12. oktobra sa svojim izabranikom Aleksandrom Mandžukićem upriličila je glamurozno svadbeno veselje u Beogradu, kojem je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.

Međutim, tog dana zaljubljeni par nije izgovorio "da" ni pred Bogom, ni pred matičarima.

Tridesetšestogodišnja folkerka tada je otkrila da će se ceremonije venčanja održati kasnije, te da će biti u najužem krugu porodice i prijatelja.

Plavokosa dama juče se svom izabraniku zavetovala na večnu ljubav u Dubaiju. Intimnoj ceremoniji u tamošnjoj pravoslavnoj crkvi prisustvovali su samo kumovi i najbliži prijatelji, među kojima je bila i pevačica Aleksandra Mladenović, kuma mladog bračnog para.

Mijatovićeva je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila više fotografija nastalih tokom ceremonije i zahvalila svojim prijateljima koji su ovog važnog dana bili uz nju.

- Osmi novembar 2022. Čast nam je što je naš brak, prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju. Još veće je zadovoljstvo što ste baš vi bili tu da sa nama podelite ovu neopisivu sreću. Posebna zahvalnost Arhimandritu Prokopiju i svima koji su omogućili da ostvarimo naš san u prelepoj Antiohijskoj crkvi! Hvala ljubavi na posebnom iznenađenju! Srećan rođendan, ljubavi - napisala je folkerka koja je blistala u raskošnoj haljini bele boje.

Nakon Vanjine objave usledile su čestitke njenih fanova, kolega i prijatelja, koji su im poželeli sreću u zajedničkom životu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vanja_mijatovic_vvsr/Instagram

Pogledajte još