Kako da se rešite peruti zauvek

Stres, umor, zagađenje i poremećena ravnoteža mikroflore mogu da prouzrokuju nastanak peruti. Razdraženo vlasište prekomerno proizvodi ćelije, koje ne uspevaju da se pretvore u sastavne ceramide. Bez vezujećeg elementa, njihova sposobnost vezivanja se smanjuje. Zato se na površini vlasišta javljaju odumrle ćelije, koje stvaraju ljuskice uz koren vlasi i javlja se perut. 

- Selen disulfid (Selen DS 1 %) sa snažnim delovanjem protiv peruti deluje i na najtvrdokorniju perut i odstranjuje je.
- CohesylTM je ceramid, koji učestvuje kod ćelijske obnove vlasišta.

Prvi put do sada je Dercos objedinio dve aktivne supstance u visoko kozmetičkoj formuli, koja na tvrdokornu perut deluje već posle prvog pranja kose. Ujedno deluje na obnovu vlasišta i sprečava ponovno pojavljivanje peruti.

Formule šampona Dercos protiv peruti prilagođene su svim tipovima kose – suvoj, normalnoj do masnoj, a novost u liniji je Dercos šampon protiv peruti za kosu u fazi opadanja. Pouzdanost i efikasnost proizvoda Dercos obezbeđuju aktivne supstance, priznate u dermatologiji, koje podstiču i poboljšavaju delovanje vlasišta. Proizvode odlikuju kozmetičke osobine, zato je upotreba proizvoda Dercos prijatna i osigurava vidljive rezultate na kosi i vlasištu.

Pogledajte još